Bilet Anglia 24.10.2017. Ti-am pregatit trei partide din Cupa Ligii Angliei: Arsenal – Norwich, Swansea – Manchester United si Manchester City – Wolverhampton.

Bilet Anglia 24.10.2017

Bilet Anglia 24.10.2017 Norwich – Arsenal

Arsenal primeste vizita lui Norwich marti seara, incepand cu ora 21:45. ”Tunarii” se prezinta inainte de acest meci dupa victoria din meciul cu Everton, scor 5-2. A fost succesul cu numarul patru in ultimele cinci meciuri pentru trupa lui Arene Wenger. Adversara lui Arsenal vine din esalonul secund al Angliei, acolo unde ocupa pozitia cu numarul sase, cu 22 de puncte acumulate. Norwich o duce foarte bine in ultima perioada, avand o serie de noua meciuri fara infrangere. In tot acest timp a inregistrat sase victorii si trei rezultate de egalitate.

Bilet Anglia 24.10.2017 Swansea – United

Manchester United joaca in deplasarea de la Swansea. Nu este un moment tocmai bun sa mizam pe victoria ”diavolilor”, asa ca n-o facem. Acestia vin dupa o infrangere grea: 1-2 cu Hudderfield. A fost prima infrangere suferita de Manchester United, dupa cea din Supercupa Europei, 1-2 cu Real Madrid. Swansea nu este o echipa care sa genereze frica, avand trei infrangeri in ultimele patru meciuri, insa trupa lui Jose Mourinho poate fi putin destabilizata dupa o asemenea infrangere si nu ne permitem sa riscam. In schimb, jucam pe un meci care sa produca minimum trei goluri.

Bilet Anglia 24.10.2017 City – Wolves

Ultimul meci al biletului nostru este si cel mai clar dintre cele trei. Manchester City joaca pe teren propriu, impotriva lui Wolverhampton, de la ora 22:00. Manchester City inca n-a apucat sa piarda in acest sezon. A inceput cu o remiza, 1-1 cu Everton, apoi au urmat 11 victorii consecutive, in toate competitiile. Majoritatea acestor succese au fost reusite in handicap, asa cum a fost si ultimul meci disputat, 3-0 cu Burnley in Premier League. Iti recomandam sa pariezi pe ”1 pauza / 1 final”, la o cota de 1,40. Bafta!