Bilet Baschet 25.01.2018. Euroliga masculina a ajuns la etapa cu numarul 20. Asta inseamna ca au mai ramas zece meciuri pana la intrarea in play-off. TSKA Moscova conduce clasamentul, cu 15 victorii si patru infrangeri. Pentru joi, ti-am ales trei meciuri, de fapt, toate care se disputa in aceasta zi: Panathinaikos – Zalgiris Kaunas, Real Madrid – Anadolu Efes si Unicaja – Baskonia.

Bilet Baschet 25.01.2018

Bilet Baschet 25.01.2018 Panathinaikos – Zalgiris

Primul meci al zilei are loc la ora 21:15, iar Panathinaikos este mare favorita, cotele pentru victoria ei scazand de la 1,30, la 1,22 in numai doua zile. Cele doua echipe sunt vecine de clasament, grecii avand o singura victorie peste lituanieni. In mod normal, cotele pentru un meci care aduce in prim plan doua echipe cu o linie asemanatoare de clasamet, ar trebui sa genereze ar trebui sa fie mai echilibrate, insa Panathinaikos a distrus-o pe Zalgiris in ultimele sase meciuri disputate in Grecia, iar de aici a pornit aceasta cota mica pentru gazde. 

Bilet Baschet 25.01.2018 Real Madrid – Anadolu Efes

Real Madrid are un meci relativ usor in fata, pe care ar trebui sa-l castige la o diferenta de minimum sapte puncte. Am ales aceasta marja de ”handicap”, intrucat ibericii au castigat precedentele doua meciuri la 12, respectiv 17 puncte diferenta. Cateodata meciurile au fost mult mai echilibrate, Real castigand doar la doua puncte diferenta. Am facut o analiza, iar sapte goluri ar trebui sa fie o diferenta ”safe” pentru biletul nostru de baschet. Anadolu Efes are un sezon extrem de slab, fiind pe ultima pozitie a Euroligii, cu doar cinci victorii!

Bilet Baschet 25.01.2018 Unicaja – Baskonia

Daca primele doua meciuri de pe biletul nostru au fost ceva mai dezechilibrate, ultimul, cel pe care Unicaja il disputa acasa in compania Baskoniei, este mult mai echilibrat. Cele doua formatii se afla pe locurile noua, respectiv, zece, si au acelasi bilant: opt victorii si 11 infrangeri. Baskonia este mai sus, intrucat are un golaveraj mai bun. De obicei, meciurile dintre cele doua echipe sunt foarte echilibrate, diferentele fiind extrem de mici. In acest moment, Baskonia are doua victorii la rand in meciurile directe, insa inainte, Unicaja se lauda cu o performanta asemanatoare.