Bilet Bundesliga etapa 13. Sase meciuri iti propunem pentru biletul de etapa din Germania: Leipzig – Werder, Dortmund – Schalke, Gladbach – Bayern Munchen, Freiburg – Mainz, Hamburg – Hoffenheim si Koln – Hertha.

Bilet Bundesliga etapa 13

Bilet Bundesliga etapa 13 Dortmund – Schalke

Criza se adanceste cu fiecare etapa la Dortmund. In urma cu cinci etape, echipa era lider si avea un avans de patru puncte fata de Bayern. Acum, dupa ce a luat un singur punct in cinci meciuri, Borussia a cazut pe locul 5 in clasament, la noua puncte in urma principalei rivale. In etapa a 13-a, Dortmund da piept cu o echipa aflata pe val. Schalke nu a mai pierdut de sase meciuri si a urcat pe locul secund in clasament, la sase puncte de lider. Cel mai important, echipa lui Domenico Tedesco nu a primit decat doua goluri in tot acest timp, in remizele la 1 cu Wolfsburg si Leverkusen. In rest, patru victorii la zero. Evident, apararea a fost secretul parcursului bun, in conditiile in care Schalke are cel mai slab atac dintre primele sase clasate.

Bilet Bundesliga etapa 13 Freiburg – Mainz

Fara infrangere de trei etape, echipa lui Alexandru Maxim, Mainz, da piept in etapa a 13-a cu Freiburg. Este momentul perfect pentru a se distanta si mai mult de locurile de retrogradare, de care o despart acum sapte puncte. Freiburg este chiar prima echipa din zona retrogradarii. A bifat o singura victorie in acest sezon, 3-2 cu Hoffenheim, si a marcat doar 7 goluri in primele 12 runde. Freiburg are acum o serie de cinci meciuri fara victorie, din care a obtinut un singur punct. Mainz va trebui sa fie insa atenta cu echipa antrenata de Streich si Bruns. Sapte din cele opt puncte obtinute de Freiburg in acest sezon au fost obtinute pe teren propriu.

Bilet Bundesliga etapa 13 Leipzig – Werder Bremen

RB Leipzig isi continua forma senzationala aratata in sezonul trecut. Echipa este momentan pe locul 3 in campionat, la egalitate cu Schalke. Clasarea putea fi mult mai buna, dar echipa lui Ralph Hasenhüttl a obtinut doar patru puncte in ultimele trei partide. Adversara de duminica, Werder Bremen este intr-o situatie critica. In ultima etapa a batut-o cu 4-0 pe Hannover si a iesit pentru prima oara din zona retrogradarii. A fost primul succes al echipei din acest sezon, dupa ce in prealabil mai obtinuse cinci remize. Werder are si unul dintre cele mai slabe atacuri din Bundesliga, cu doar 8 goluri marcate in 12 etape.