Bilet cota 2.00 30.10.2017. Pentru biletul de cota 2.00 de luni va propunem doua meciuri: ACS Sepsi – FC Botosani si Hellas Verona – Inter Milano.

Bilet cota 2.00 30.10.2017

Bilet cota 2.00 30.10.2017. ACS Sepsi – FC Botosani

FC Botosani incearca sa puna capat seriei de trei meciuri fara victorie in campionat, in care nu a marcat niciun gol (0-1 cu Gaz Metan, 0-0 cu CFR Cluj si Dinamo). Echipa lui Costel Enache a castigat doar doua puncte si acum risca sa fie implicata in lupta intensa pentru ultimele locuri din playoff. Meciul cu Sepsi poate reprezenta o adevarata gura de oxigen. Echipa nou promovata nu a mai castigat de opt meciuri si l-a demis pe antrenorul Valentin Suciu. Meciul din tur a fost o lectie de fotbal pentru echipa din Sf. Gheorghe. FC Botosani s-a impus cu 5-1, intr-un meci in care Laurentiu Bus a marcat o dubla.

Bilet cota 2.00 30.10.2017. Hellas Verona – Inter Milano

Inter Milano este favorita in disputa din deplasare cu Hellas Verona. Pe locul 3 in campionat, echipa lui Luciano Spaletti a demonstrat ca se poate bate la titlu. Inter este neinvinsa in acest sezon si a pierdut doar patru puncte, cu Bologna (1-1) si Napoli (0-0). Apararea a fost punctul forte al nerazzurrilor – au primit doar 7 goluri in 10 partide. Adversarul de luni, Verona, a ratat startul de sezon. A castigat un singur meci, cu Benevento, si a marcat doar 6 goluri in primele 10 runde. Verona nu a reusit sa marcheze in sase meciuri din acest sezon.

Confruntarea de luni va fi a 56-a din istorie. Palmaresul este zdrobitor pentru Verona – a castigat doar de patru ori, ultima oara in urma cu 25 de ani. De atunci, Inter s-a impus de 15 ori, iar alte trei meciuri s-au incheiat la egalitate. a fost cazul si ultimului meci direct, 3-3, in returul sezonului trecut. A fost si unul din rarele ocazii cand Verona a reusit sa marcheze in fata Interului.