Bilet cota 5.00 14.02.2018. Pentru miercuri v-am pregătit un bilet format din patru meciuri din Brazilia și Mexic. Este vorba de Santos – Sao Caetano, Corinthians – Sao Bento, UNAM Pumas – Veracruz și Ferroviaria – St. Andre.

Bilet cota 5.00 14.02.2018 Santos – Sao Caetano

Deschidem biletul cu înfruntarea dintre Santos și Sao Cetano, din grupa B a campionatului Paulista 1. Santos este lider în clasament, cu zece puncte strânse în șase etape. Echipa antrenată de Jair Ventura a început campania cu o înfrângere și o remiză, însă în ultimele patru meciuri a obținut trei victorii. De cealaltă parte, Sao Caetano este ultima în grupă, cu patru puncte. Echipa a reușit o singură victorie în actuala stagiune, 2-0 cu Linense. Echipa revenită în acest an în prima divizie a campionatului Paulista a mai obținut un punct după remiza din ultima etapă cu Red Bull Brasil.

Bilet cota 5.00 14.02.2018 Corinthians – Sao Bento

Tot din prima divizie a campionatului Paulista vă mai propunem un meci. Liderul grupei A, Corinthians, primește vizita celor de la Sao Bento, echipă clasată pe locul secund în grupa C. Corinthians este una dintre performele competiției – după ce a debutat cu un eșec, echipa lui Fabio Carille a obținut patru victorii consecutive. În ultima runda a pierdut însă din nou, 1-2 cu Santo Andre. De cealaltă parte, Sao Bento a obținut cu doar un punct mai puțin decât Corinhians în primele șase runde. Echipa are două victorii, trei remize și o singură înfrângere. Echipa este însă fără victorie de trei etape, în care a strâns două puncte: 0-1 cu Ponte Preta, 2-2 cu Santo Andre și 2-2 cu Linense.

Bilet cota 5.00 14.02.2018 UNAM Pumas – Veracruz

În Mexic, liderul UNAM Pumas primeste vizita celor de la Veracruz, în etapa a 7-a a noului sezon. Gazdele întră în acest meci cu performanța de a fi una dintre cele doar două echipe neînvinse în actuala stagiune. Pumas are în dreptul său 4 victorii și două remize: 3-2 cu Pachuca, 3-1 cu Atlas, 0-0 cu America, 1-1 cu Lobos, 2-0 cu Tigres și 2-1 cu Morelia. Echipa lui David Patino se poate lăuda, totodată, cu cel mai bun atac din campionat. Adversarul de miercuri, Veracruz, a avut parte de un start ratat în noul sezon. A obținut o singură victorie în primele șase runde și, cu doar 5 puncte strânse, ocupă locul 15 în clasament. Victoria din urmă cu două runde cu Queretaro, scor 1-0, a fost doar un foc de paie. În ultima rundă, Veracruz a cedat pe teren propriu în fața lui Pachuca, scor 0-1.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal