Bilet cota 50.00 15.02.2018. Cele 16 meciuri care se disputa joi în Liga Europa ne permit să-ți alcătuim un tichet generos, care poate să-ți aducă un profit frumușel. Din cele 16 partide, ți-am ales șapte: FCSB – Lazio, Ludogoreț – AC Milan, Ostersund – Arsenal, Dortmund – Atalanta, Lyon – Villarreal, FC Copenhaga – Atletico Madrid si Marseille – Braga.

Bilet cota 50.00 15.02.2018 Dortmund – Atalanta

Dortmund pornește cu un dezavantaj imens. Nu mai puțin de noua fotbaliști nu vor juca pentru formația gazdă din cauza problemelor medicale: Sancho, Yarmolenko, Durm, Guerreiro, Kagawa, Philipp, Rode, Schmelzer și Sokratis. De partea cealaltă, Atalanta nu poate conta pe Rizzo, Caldara și Gomez. Chiar și cu acești oameni indisponibili, Dortmund a evoluat bine în 2018, iregistrând trei remize și două victorii în cele cinci meciuri disputate în noul an. Gruparea din Bergamo are un sezon bun, fiind pe locul opt în Serie A, imediat în spatele lui AC Milan. Mai mult de atât, Atalanta se descurcă excelent pe teren străin. Este neînvinsă în ultimele opt etape. În tot acest timp a reușit victorii pe terenuri foarte grele, la Milano, la Roma, la Napoli, la Liverpool, cu Everton. Așadar, Dortmund nu va avea un meci deloc ușor, iar din acest motiv alegem un pariu pe goluri!

Bilet cota 50.00 15.02.2018 

Bilet cota 50.00 15.02.2018 Marseille – Braga

Unul din soliștii zilei este Marseille în meciul pe care îl dispută pe teren propriu, în compania formației Braga. Confruntarea are loc joi seara, de la ora 20:00. Cele două formații s-au întânit ultima oară tot în Liga Europa, în sezonul 2015/2016. Atunci, Marseille s-a impus la limită, scor 1-0. Braga este pe locul patru în Liga Sagres. În meciurile grele, cu Sporting, Porto sau Benfica, Braga pierde mai mereu. La fel de greu va fi și cu Marseille, formația care a pierdut un singur meci pe teren propriu, în acest sezon, iar acolo s-au deplasat Monaco și PSG. OM a pierdut doar cu Rennes, scor 1-3. Merge pe ”1 solist”, la o cotă de 1,47. Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal