Bilet cota 10.00 08.10.2017. Pentru astazi, biletul de cota 10 contine sase meciuri extrem de spectaculoase, iar cotele nu sunt de neglijat.

Bilet cota 10.00 08.10.2017

Deschidem biletul cu un meci echilibrat. La Ljubljana, de la ora 19:00, echipa de pe locul al patrulea din grupa F primeste vizita ocupantei locului secund, Scotia. In ciuda diferentelor din clasament, noi jucam „1X”, totul datorita statisticilor. Slovenia e neinvinsa pe propriul teren, iar Scotia a castigat in deplasare doar pe terenurile ultimelor clasate, Malta si Lituania.

Continuam biletul nostru cu o alta nationala din Regat. Irlanda de Nord merge in nordul Europei, la Oslo, pentru partida cu Norvegia. Cum oaspetii sunt mai mult cu gandul la barajul de calificare la care vor lua parte in luna noiembrie, iar gazdele oricum nu mai au nicio sansa se calificare, meciul conteaza doar pentru palmares. In plus, Norvegia e intr-o forma buna si mizam pe evolutiile din ultima perioada, asa ca jucam, din nou, „1X”.

VEZI alte bilete realizate de echipa noastra AICI!

Bilet cota 10.00 08.10.2017

Bilet cota 10.00 08.10.2017

Iar acum jucam toate meciurile din grupa noastra. Incepem, evident, cu Danemarca – Romania. Gazdele sunt pe val, cu patru victorii consecutive si fara infrangere de sase meciuri. Marcheaza multe goluri, in timp ce tricolorii par sa fi trecut peste perioada proasta pe care au avut-o cu Daum. Jucam „Peste 2.5 goluri” si mergem in Polonia, unde va veni Muntenegru. Nationala lui Lewandowski a marcat sase goluri in deplasarea din Armenia, insa oaspetii au confirmat ca au o aparare redutabila in actualele preliminarii. Indiferent de forma varfului de la Bayern Munchen, suntem siguri ca nu se vor inscrie mai mult de trei goluri.

Din start, partida dintre Kazahstan si Armenia nu promite multe goluri. Cele doua naționale sunt ultimele clasate in grupa E si, evident, sunt echipele cu cea mai slaba ofensiva. In partida tur, la Erevan, Armenia s-a impus cu 2-0. Mergem din nou pe mana naționalei lui Mkhitaryan si jucam „X2”.