Bilet goluri 06.02.2018. Tichetul nostru de marti este alcatuit din trei partide: Birmingham – Huddersfield, Rochdale – Millwall si AEK Larnaca – Alki Oroklinis. Primele doua partide se disputa in cadrul Cupei Angliei, iar a doua partida conteaza pentru etapa cu numarul 23 din Cipru. 

Bilet goluri 06.02.2018

Bilet goluri 06.02.2018 Birmingham – Huddersfield

Meciul a avut nevoie de rejucare intrucat prima partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Cea de-a doua partida se disputa marti, de la ora 21:45. Bookmakerii ne ofera o cota destul de buna pentru minimum doua goluri (1,47). Precedentele cinci meciuri disputate de Birmingham au scos semnul ”Peste 1,5” goluri, ca de altfel si ”ambele marcheaza”. De partea cealalta, ultimele sapte meciuri disputate de oaspeti au avut si ele o medie de minimum doua goluri pe meci! Asta nu e tot, semnul ”Peste 1,5” goluri a fost prezent si in ultimele zece meciuri directe. Asadar, cota este excelenta daca tinem cont de toti acesti factori. Daca ne uitam peste forma de moment, Birmingham, chiar daca este o formatia din Championship, iar Huddersfield din Premier League, are sase mai mari sa se califice in optimile competitiei. Asta in cazul in care ignori pontul nostru si alegi o invingatoare. 

Bilet goluri 06.02.2018 Rochdale – Milwall

Un alt meci care poate genera goluri se disputa tot in Cupa Angliei. Rochadale si Milwall au realizat cea mai frumoasa remiza din ”16-imile” Cupei Angliei, 2-2. Meciul a  fost unul extrem de frumos, cu rasturnari de situatie. Si de data aceasta ne asteptam la goluri de ambele parti, mai ales ca a iesit scantei nu numai in meciul din urma cu doua saptamani, ci si in celelalte meciuri directe! Inainte de acest 2-2 a existat un 3-3. 

Bilet goluri 06.02.2018 AEK Larnaca – Alki

Vedem multe reusite si in Cipru. Acolo, AEK Larnaca primeste vizita lui Alki Oroklinis. Gruparea gazda are prestatii excelente pe teren propriu, avand o serie de patru victorii la rand, toate in handicap! Alki pierde la scor atunci cand joaca impotriva echipelor importante ale Ciprului. A facut-o in meciul cu liderul APOEL, scor 0-4. Jucam minimum trei goluri, la o cota de 1,53. Bafta!