Bilet goluri 07.02.2018. Pentru miercuri ti-am pregatit si un bilet de goluri, format din cinci meciuri, care ofera o cota de 13.76. Discutam despre Tottenham – Newport, FC Sevilla – Leganes, Metz – Caen, Porto – Sporting si Kayseri – Akhisar.

Bilet goluri 07.02.2018

Bilet goluri 07.02.2018 Tottenham – Newport

Despre duelul dintre Tottenham si Newport am discutat deja pe Biletul VIP de azi. Acum discutam despre compartimentele ofensive ale celor doua echipe. Tottenham este fara indoiala favorita si la acest capitol. Pe locul 5 in Premier League, echipa lui Mauricio Pochettino are al treilea cel mai bun atac din campionat. 51 de goluri a marcat Spurs in cele 26 de etape scurse pana acum, adica o medie de aproape doua goluri pe meci. In plus, Tottenham mai are un as in maneca, pe Harry Kane. Atacantul care a marcat golul lui Spurs din tur este liderul clasamentului golgheterilor din Premier League. 22 de goluri a inscris varful de 24 de ani, in 25 de meciuri jucate in acest sezon. Galezii de la Newport, in schimb, nu se pot lauda cu un atac foarte bun, nici macar pentru standardul din liga a patra. Pe locul 11 in League Two, galezii au marcat 41 de goluri in 31 de meciuri.

Bilet goluri 07.02.2018 Porto – Sporting

In Cupa Portugaliei, rivalele FC Porto si Sporting Lisabona se infrunta in faza semifinalelor. Astazi este programat meciul tur, unul in care FC Porto porneste ca favorita. Nu doar avantajul terenului propriu le ofera acest statut, ci si forma din acest moment. FC Porto este lider in clasamentul din Liga NOS, cu doua puncte peste adversara de astazi, care ocupa locul 3. FC Porto mai are un motiv de optimism – este neinvinsa in campionat in actuala stagiune, iar tot sezonul a pierdut doar trei meciuri (doua in Liga Campionilor si unul din Cupa Ligii). Sporting are insa un altfel de moral, dupa meciul direct disputat in urma cu doua saptamani in Cupa Ligii. Sporting s-a impus atunci la loviturile de departajare, dupa 0-0 in timpul regulamentar, apoi a ajuns sa castige competitia, dupa o finala cu Guimaraes.