Bilet Goluri 15.02.2018. Meciurile din Liga Europa au fost predominant spectaculoase in acest sezon, cu mici excepții. Așa ne așteptăm să fie și prima manșă a ”16-imile”. Suntem de părere că următoarele cinci meciuri au șanse uriașe să producă un număr ridicat de goluri: Ostersund – Arsenal, Ludogoreț – AC Milan, Napoli – RB Leipzig, Lyon – Villarreal si Celtic – Zenit. 

Bilet Goluri 15.02.2018

Bilet Goluri 15.02.2018 Ostersund – Arsenal

Arsenal a avut parte de noroc la trangerea la sorți, picând cu una din cele mai accesibile formatii posibile. Ostersund nu numai că e o echipă modestă, însă are foarte puține meciuri ”în picioare” în 2018. În noul an, gruparea din Suedia a jucat un singur meci oficial, victoria cu 3-0 cu Trelleborgs. Ostersund a ajung în această fază a Ligii Europa după ce s-a clasat pe locul secund dintr-o grupă din care au mai făcut parte Bilbao, Zorya și Hertha Berlin. De partea cealaltă, Arsenal a câștigat grupa H, clasându-se pe primul loc, dintr-o grupă cu Steaua Roșie Belgrad, FC Koln și BATE. ”Tunarii” au ajuns în această fază a competiției după ce Arsene Wenger a folosit mai mulți jucători tineri, ori de la echipa secundă. Probabil, antrenorul francez nu va folosi cel mai bun 11 nici la această confruntare!

Bilet Goluri 15.02.2018 Ludogoreț – AC Milan

Aceeași problemă pe care o are Ostersund, o are și Ludogoreț. Bulgarii stau chiar mai rău ca suedezii. Mai exact, Ludogoreț n-a jucat niciun meci oficial în 2018, campionatul din Bulgaria fiind programat să se reia în acest weekend. De partea cealaltă, AC Milan a jucat șase meciuri oficiale în 2018. Bilanțul: patru victorii și două remize. AC Milan, care și-a început aventura în Europa într-un meci cu Universitatea Craiova, a terminat prima în grupa D, din care au mai făcut parte AEK Atena, Rijeka și Austria Viena. În cele șase meciuri disputate în această grupă AC Milan a avut o medie de peste două goluri marcate pe meci!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal