Bilet goluri 29.01.2018. Pentru astazi ti-am pregatit un bilet pe goluri, format din cinci meciuri: Bochum – Arminia Bielefeld, Al Nasr – Al Jazeera, Cliftonville – Glenavon, Belenenses – Benfica si Basaksehir – Karabukspor.

Bilet goluri 29.01.2018

Bilet goluri 29.01.2018 VfL Bochum – Arminia Bielefeld

Deschidem biletul cu o confruntare extrem de interesanta din esalonul secund germna. De la ora 21.30, VfL Bochum primeste vizita celor de la Arminia Bielefeld. Un meci extrem de echilibrat in care va sfatuim sa pariati pe „over 1.5”. In clasament, Arminia Bielefeld este mai bine pozitionata – locul 10, fata de locul 13 ocupa de Bochum. Diferenta este insa de numai trei puncte. Ceea ce ne face sa credem ca vom acea parte de cel putin doua goluri este apetitul ofensiv al Arminiei. Echipa olandezului Jeff Saibene are 30 de goluri marcate in primele 19 runde. In acelasi timp, apararea a dat numeroase rateuri in acest sezon. Dovada si ultimele trei meciuri de campionat, cand Arminia a primmit sase goluri. Gruparea din Bielefeld a incasat 29 de goluri in total in actuala stagiune.

Bilet goluri 29.01.2018 Belenenses – Benfica

Tot „over 1.5” este pronosticul nostru si pentru confruntarea dintre Belenenses si Benfica. Pe locul 3 in clasament, la doua puncte de liderul FC Porto, oaspetii se pot lauda cu cel mai bun atac din Portugalia. Echipa lui Rui Vitoria a marcat 46 de goluri pana acum, ceea ce inseamna o medie de aproape 2.5 goluri pe meci. In plus, adversarul de luni, Belenenses, vine dupa o serie de noua meciuri fara victorie. Echipa antrenata de Silas si Marcio Santos este doar pe locul 12 in campionat, dar se poate lauda cu cea mai buna defensiva din partea a doua a clasamentului. De aici si retinerea noastra de a da un pronostic cu mai multe goluri.

Bilet goluri 29.01.2018 Basaksehir – Karabukspor

Etapa a doua a returului din campionatul Turciei aduce o confruntare intre primul si ultimul loc din clasament. Este un meci la care ne incumetam sa dam un pronostic de „over 2.5”. Motivul? In principal datorita formei dezastruoase a celor de la Karabukspor. Confruntata cu mari probleme financiare si parasita de cei mai importanti jucatori in aceasta pauza competitionala, Karabukspor pare intr-o situatie fara iesire. Echipa este la noua puncte in urma locurilor care asigura mentinerea in primul esalon. De cealalta parte, gruparea din Istanbul este obligata sa invinga pentru a pastra primul loc. Contextul este unul pozitiv. Echipa vine dupa o serie de trei victorii consecutive in campionat, in care a marcat noua goluri si a primit doar doua.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal