Bilet Handbal 12.12.2017. Romania a ratat sansa de a se califica in sferturile Cupei Mondiale. Fetele lui Ambros Martin au fost invinse in mod dramatic de Cehia, scor 27-28, dupa ce au condus 59, din cele 60 de minute ale meciului! Dupa aceasta infrangere grea, parca nici nu mai privim spre Cupa Mondiala cu acelasi interes… poate doar din punctul de vedere al pariurilor. Marti se joaca primele doua sferturi: Franta – Muntenegru si Suedia – Danemarca.

Bilet Handbal 12.12.2017

Bilet Handbal 12.12.2017 Suedia – Danemarca

De la ora 18:30 Suedia lui Isabelle Gullden joaca pentru un loc in semifinale impotriva Danemarcei. Suedezele au trecut de Slovenia in optimi, scor 33-21, in timp ce Danemarca a invins-o pe Germania (21-17). Echipa lui Gullden, jucatoare aflata sub contract cu CSM Bucuresti, a inceput prost turneul final, pierzand meciul cu Polonia, scor 30-33, insa de atunci a castigat toate partidele, inclusiv cea cu Norvegia, principala favorita la castigarea trofeului. De partea cealalta, Danemarca a pierdut cu Rusia si cu Muntenegru. Suedia si Danemarca s-au intalnit ultima oara, chiar inainte de startul turneului final din Germania, atunci cand Suedia s-a impus cu 23-17. A fost al treilea meci consecutiv in care se marcheaza mai putin de 52 de goluri!

Bilet Handbal 12.12.2017 Franta – Muntenegru

Muntenegru a ajuns foarte greu in fazele eliminatorii ale competitiei, pierzand doua meciuri si remizand o partida in faza grupelor: 24-28 cu Rusia, 28-29 cu Japonia si 23-23 cu Brazilia. De partea cealalta, Franta a terminat pe locul secund al grupei Romaniei, pierzand in mod surprinzator cu Slovenia. In faza optimilor, gruparea din Hexagon a eliminat-o pe Ungaria, in timp ce Muntenegru a invins foarte greu Serbia, scor 31-29. Vom urmari cu un oarecare interes aceasta partida, intrucat CSM Bucresti are doua jucatoare care evolueaza pentru nationala Frantei, Camille Ayglon si Gnonsiane Niombla. La acest meci iti recomandam sa mizezi pe victoria Frantei. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,35 pentru un astfel de deznodamant. Bafta!