Bilet Handbal 16.11.2017. Iti recomandam patru partide de handbal masculin: Gorenje – Dinamo Bucuresti, Schaffhausen – Ademar Leon, Minden – Fuchse Berlin si Kiel – Lemgo.

Bilet Handbal 16.11.2017

Bilet Handbal 16.11.2017 Gorenje – Dinamo

Echipa din Stefan cel Mare nu mai are nicio sansa sa ajunga in urmatoarele faze a Ligii Campionilor. Dupa primele sapte disputate, Dinamo a strans doar doua puncte, bifand o singura victorie si pierzand de sase ori. Singurul succes al dinamovistilor a venit in meciul de pe teren propriu, cu Kadetten, scor 29-28. In meciul precedent cu Gorenje Valenje, Dinamo a pierdut la limita, scor 26-27. Goenje a avut o serie de cinci victorii consecutive pana cand a pierdut in urma cu cateva zile in fata lui PPD Zagreb, scor 23-25. Partida are loc la ora 20:00.

Bilet Handbal 16.11.2017 Kadetten – Ademar Leon

Tot in Liga Campionilor, dar de la ora 21:15, Kadetten primeste vizita lui Ademar Leon. Gruparea din Spania ocupa locul trei al clasamentului si se afla la egalitate cu Gorenje Valenje, ocupanta locului secund, ultimul care duce in urmatoarea faza. De partea cealalta, Kadetten este pe penultimul loc al clasamentului, cu sase puncte acumulate. In momentul de fata Ademar Leon se afla intr-o forma excelenta, avand o serie de patru victorii consecutive. Din acest motiv, iti recomandam sa mizezi pe o victorie in handicap a ibericilor!

Bilet Handbal 16.11.2017 Kiel – Lemgo

Kiel primeste vizita lui Lemgo, joi seara, de la ora 20:00. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 13 a primei ligi din Germania. Kiel nu mai este la fel de buna ca in anii precedenti. Momentan este pe locul sapte al clasamentului, cu 15 puncte acumulate. De partea cealalta, Lemgo este pe locul noua la doua puncte in spatele celor de la Kiel. Iti recomandam sa mizezi pe victorie in handicap a echipei gazde, la o cota de 1,36. Bafta!