Bilet handicap 03.02.2018. Pentru sambata v-am pregatit un tichet de handicapuri format din sase meciuri, dupa cum urmeaza: Levante – Real Madrid, Manchester United – Huddersfield, Inter – Crotone, Young Boys – St. Gallen, Benfica – Rio Ave si Kilmarnock – Celtic.

Bilet handicap 03.02.2018

Bilet handicap 03.02.2018 Levante – Real Madrid

Real Madrid este o echipa in suferinta in acest moment. Pe locul 4 in La Liga, madrilenii sunt la 19 puncte de Barcelona is nu mai au nicio sansa la titlu. In plus, au fost eliminati si din Cupa de modesta Leganes. Acum, miza este o clasare cat mai buna, iar meciul cu Levante ii poate aduce pe galactici pe podium. Levante vine dupa o serie de noua meciuri fara victorie in campionat, iar in ultimele 16 etape a obtinut un singur succes. Astfel, Levante se regaseste doar pe locul 16 in La Liga, iar un eventual esec i-ar putea duce in zona retrogradarii. Doar doua puncte este avansul echipei fata de locurile care duc in Segunda Division.

Bilet handicap 03.02.2018 Manchester United – Huddersfield

Manchester United are o revansa de luat, dupa ce in ultima runda a pierdut cu 0-2 pe terenul lui Tottenham si le-a permis astfel urmaritoarelor sa se apropie. Meciul a pus capat seriei de opt meciuri fara infrangere pentru echipa lui Mourinho. Diavolii aveau chiar o serie de cinci victorii consecutive, in care nu primisera niciun gol. Huddersfield este un adversar mai mult decat accesibil. Echipa vine dupa o serie de sapte meciuri fara victorie in campionat, dintre care ultimele patru au fost esecuri. Formatia americanului David Wagner se afla astfel pe locul 17 in clasament, cu un singur punct peste locurile de retrogradare.

Bilet handicap 03.02.2018 Inter – Crotone

Inter Milano incearca si ea sa revina pe linia castigatoare, dupa o serie de sapte meciuri fara victorie in campionat. Echipa a obtiut in tot acest timp doar 5 puncte si a cazut de pe podium. Nerrazzurii ocupa in acest mooment locul 4, la doua puncte de Lazio si la 13 lungimi de liderul Napoli. Vestea buna este ca in aceasta etapa dau piept cu un adversar modest. Crotone, echipa romanului Adrian Stoian, este pe locul 17 in clasament, la doua puncte peste locurile care duc in Serie B. Crotone vine dupa o serie de doua meciuri, din care a scos patru puncte: 3-0 cu Hellas Verona si 1-1 cu Cagliari.