Bilet handicapuri 11.11.2017. Avem sase propuneri pentru tivhetul de sambata: Spania – Costa Rica, Tunisia – Libia, RD Congo – Guinea, Bradford – Plymouth, Guimaraes – Oliveirense si Tenerife – Cultural Leonesa.

Bilet handicapuri 11.11.2017

Bilet handicapuri 11.11.2017 Doua propuneri din preliminariile africane

Tunisia vrea sa incheie pe o panta ascendenta preliminariile pentru Cupa Mondiala. Cu patru victorii si o remiza in primele cinci meciuri, Tunisia detine sefia grupei A. De un singur punct mai au nevoie tunisienii pentru a obtine calificarea la turneul final din Rusia. In aceeasi grupa, Congo, echipa de pe locul secund, infrunta nationala din Guinea, Congolezii au nevoie de o minune pentru a se califica – trebuie sa se impuna, iar Tunisia sa piarda la o diferenta mare de scor. De notat faptul ca in meciul tur, Congo s-a impus cu 2-1 in deplasare.

Bilet handicapuri 11.11.2017 Bradford – Plymouth

Pe locul 3 in clasamentul din Ligue One, Bradford are o misiune lejera in etapa a 17-a. Da piept cu Plymouth Argyle, ocupanta ultimului loc. Dezechilibrul este evident in aceasta confruntare, desi Plymouth este neinvinsa de patru etape. Au fost trei remize si o victorie, una dintre cele doar doua victorii reusite de echipa in actualul sezon. De cealalta parte, Bradford a obtinut noua victorii in actuala stagiune si a pierdut doar de patru ori.

Bilet handicapuri 11.11.2017 Tenerife – Cultural Leonesa

Segunda Division programeaza in etapa a 14-a un duel extrem de interesant intre Tenerife si Cultural Leonesa. Pe locul 10 in campionat, gazdele vin dupa o serie incredibila de sase remize consecutive. Seria de invincibilitate a ajuns asadar la sapte partide. O performante apropiata a reusit si Cultural Leonesa – patru remize consecutive. Cu doar trei victorii in actualul sezon, oaspetii sunt pe locul 14 in clasament, la doar doua puncte in urma adversarei de sambata.