Bilet Italia etapa 22. Cinci meciuri formeaza biletul de week-end dedicat etapei a 22-a din campionatul Italiei. Vorbim despre Chievo – Juventus, Milan – Lazio, Napoli – Bologna, Torino – Benevento si SPAL – Internazionale.

Bilet Italia etapa 22

Bilet Italia etapa 22 Napoli – Bologna

Liderul la zi al campionatului Italiei, Napoli primeste vizita celor de la Bologna in etapa a 22-a. Echipa lui Vlad Chiriches vine dupa o serie de cinci victorii consecutive, trei dintre ele fara gol primit. Dupa infrangerea cu Juventus si remiza cu Fiorentina, echipa lui Maurizio Sarri le-a invins pe Torino (2-1), Sampdoria (3-2), Crotone (1-0), Verona (2-0) si Atalanta (1-0). Adversarul de duminica este unul mai mult decat accesibil. Bologna este pe locul 12 in clasament si a pierdut patru din ultimele sase meciuri. In celelalte doua peride, echipa fostului selectioner italian Roberto Donadone le-a invins pe Chievo (3-2) si Benevento (3-0).

Bilet Italia etapa 22 Chievo – Juventus

Principala urmaritoare a napoletanilor, Juventus nu isi permite sa mai faca pasi gresiti. Campioana ultimelor sase sezoane este la un singur punct in urma liderului si asteapta doar un pas gresit al echipei lui Vlad Chiriches. Batrana Doamna are o serie de 12 meciuri fara infrangere in toate competitiile, dintre care ultimele sapte au fost victorii. Forma celor de la Chievo este la polul opus. Echipa a obtinut doar doua puncte in ultimele sapte meciuri de campionat si a ajuns pe locul 13 in campionat. Cel mai recent, echipa lui Rolando Maran a fost umilita in deplasare de Lazio, scor 1-5.

Bilet Italia etapa 22 AC Milan – Lazio

Derbiul rundei se va disputa insa la Milano, unde echipa lui Gennaro Gattuso primeste vizita lui Lazio. Echipa lui Radu Stefan este una dintre surprizele acestui sezon. Nu neaparat prin prisma clasamentului, ci a evolutiilor. Pe locul 3 in Serie A, Lazio se poate lauda cu cel mai bun atac din Serie A si al patrulea cel mai bun atac din toata Europa. Capitolinii au inscris 57 de goluri doar in campionat si numai Manchester City, PSG si Barcelona se pot lauda cu o performanta mai buna. Lazialii vor avea in fata un Milan aflat in revenire de forma. Echipa este neinvinsa de patru meciuri, incluzand aici si victoria din Cupa cu rivala Inter, scor 1-0. In rest, o remiza la unu cu Fiorentina si doua victorii cu Crotone si Cagliari, care i-au dus pe „diavoli” pe locul 7 in clasament.