Bilet Ligue 1 etapa 15. Ti-am pregatiti un bilet dedicat etapei intermediare din Franta, cu o cota de 76.5: Strasbourg – Caen, Amiens – Dijon, Lyon – Lille, PSG – Troyes, Toulouse – Nice, Angers – Rennes, Guingamp – Montpellier si Metz – Marseille.

Bilet Ligue 1 etapa 15

Bilet Ligue 1 etapa 15 Lyon – Lille

Olympique Lyon este favorita clara in acest derby al etapei a 15-a din Ligue 1. Derby mai mult datorita istoriei, pentru ca Lille este in criza. „Cainii” sunt penultimii in clasament, dupa ce au reusit doar trei victorii in actuala stagiune. Echipa a dat impresia ca isi revine cu victoriile in fata lui Metz (3-0) si Saint-Etienne (3-1), insa acea serie pozitiva a fost anulata de doua esecuri consecutive, 0-3 cu Amiens si Montpellier. De cealalta parte, Lyon a profitat in weekend de esecul celor de la Monaco si a urcat pe locul 2 in clasament. Echipa este fara infrangere de 12 meciuri si, dupa victoria cu 5-0 in fata lui Nice, a devenit echipa cu al doilea cel mai bun atac din campionat.

Bilet Ligue 1 etapa 15 Toulouse – Nice

Pentru Nice urmeaza un nou meci de cosmar. Surpriza sezonului trecut din Ligue 1 traverseaza o perioada extrem de grea. Este pe loc de baraj si da piept cu Toulouse, o formatie clasata cu patru locuri mai sus. Diferenta dintre cele doua echipe este de numai doua puncte, dar va sfatuim sa mizati pe „1 solist” in acest meci. De ce? E lesne de inteles. Toulouse este o adevarata forta in meciurile de pe teren propriu. Echipa lui Pascal Dupraz are patru victorii, doua remize si o singura infrangere pe Stade Municipal de Toulouse.

Bilet Ligue 1 etapa 15 Metz – Marseille

Marseille are cea mai usoara misiune in etapa a 14-a. Da piept cu ultima clasata Metz, o echipa care a reusit o singura victorie in actuala stagiune si care a strans doar 4 etape in primele 14 runde. Echipa are o serie de opt meciuri fara victorie in campionat, timp in care remiza cu Toulouse, scor 0-0, a fost singurul punct pozitiv. In rest, sapte infrangeri, in care echipa a marcat doar doua goluri. Marseille traverseaza un moment bun in campionat. Este fara infrangere de noua meciuri si un singur punct o separa de ocupantele pozitiilor 2 si 3. In deplasare, echipa lui Rudi Garcia a pierdut un singur meci in actuala stagiune, 1-6 cu Monaco.