Bilet Premier League etapa 13. Tichetul de etapa din Anglia este format din cinci meciuri: Tottenham – West Bromwich, Manchester United – Brighton, Liverpool – Chelsea, Crystal Palace – Stoke si Huddersfield – Manchester City.

Bilet Premier League etapa 13

Bilet Premier League etapa 13 Liverpool – Chelsea

Etapa a 13-a din Anglia ne aduce un adevarat derby, Liverpool – Chelsea. Cormoranii au inceput slab sezonul, insa vin dupa trei victorii consecutive in campionat. Au urcat astfel pe locul 5 in clasament, la 12 puncte in urma liderului. Nici Chelsea nu a avut un start de sezon pe masura asteptarilor. Campioana din sezonul trecut ocupa doar locul 3 in Premier League, la noua lungimi de prima clasata. Insa, dupa esecul cu ultima clasata, Crystal Palace, „albastrii” au reusit o serie de patru victorii consecutive, printre victime regasindu-se si rivala Manchester United. In meciurile directe, Liverpool este avantajata de statistici. A castigat 77 dintre cele 177 de dispute. Londonezii au bifat 61 de victorii.

Bilet Premier League etapa 13 Huddersfield – Manchester City

Manchester City isi poate continua forma excelenta din acest sezon pe terenul lui Huddersfield. Cetatenii sunt neinvinsi in actuala stagiune, in care au obtinut 11 victorii si o remiza. Astfel, elevii lui Pep Guardiola s-au distantat la opt puncte in fruntea clasamentului si nu mai par sa aiba nicio emotie. Adversara din aceasta runda, Huddersfield, a fost una dintre surprizele startului de sezon. Are patru victorii si trei remize in 12 etape, ceea ce se traduce in pozitia a 10-a in clasament. Printre echipele cu nume care i-au cazut victima se numara Manchester United, West Brom sau Newcastle. Echipa lui David Wagner are insa mari probleme in atac. Are unul ditre cele mai slabe compartimente ofensive din campionat, cu doar 8 goluri marcate.

Bilet Premier League etapa 13 Manchester United – Brighton

O alta echipa care a impresionat in aceasta stagiune a fost Brighton&Hove. Nou-promovata se afla pe un incredibil loc 9, cu 16 puncte stranse pana acum. Echipa vine dupa o serie de cinci meciuri fara infrangere in campionat, perioada in care a strans noua puncte. „Pescarusii” vor avea insa o sarcina extrem de grea in aceasta etapa, cand dau piept cu Manchester United. Echipa lui Jose Mourinho este obligata sa invinga pentru a nu-i permite rivalei City sa se distanteze si mai mult. Echipa are si o revansa de luat, dupa ce, la mijlocul saptamanii, a pierdut surprinzator cu Basel in UEFA Champions League, scor 0-1.