Bilet VIP 09.02.2018. Un singur meci le intrece pe toate astazi in Europa: Fiorentina – Juventus. Derby-ul din cadrul etapei cu numarul 24 din Serie A are loc vineri, incepand cu ora 21:45. Celalalt meci al tichetului nostru se disputa in Belgia, acolo unde Genk primeste vizita lui Zulta Waregem.

Bilet VIP 09.02.2018

Bilet VIP 09.02.2018 Fiorentina – Juventus

”Batrana Doamna” ruleaza excelent in ultima vreme, etapa trecuta bifand cea de-a zecea victorie consecutiva. Si ce victorie! 7-0 cu Sassuolo! Si in deplasare, Juventus sta excelent, avand la activ o serie de sapte victorii. Fiorentina este la jumatatea clasamentului, mult mai jos decat si-ar fi dorit sefii echipei. Pentru aceasta confruntare, Juventus are trei jucatori indisponibili: Barzagli, Cuadrado si Dybala. De partea cealalta, gruparea ”viola” nu poate conta pe Laurini si Lo Faso. Fiorentina are o singura victorie bifata in ultimele cinci meciuri. 2-1 cu Bologna, chiar etapa trecuta. In tot acest timp, semnul ”GG” n-a lipsit. Indiferent cu cine joaca, gruparea din Florența practica un joc ofensiv, chiar daca de multe ori se traduce prin multe goluri primite…

Bilet VIP 09.02.2018 Genk – Zulte Waregem

La un meci cu goluri ne asteptam si in Belgia, acolo unde Genk si Zulte se intalnesc in cadrul etapei cu numarul 26. Confrom caselor de pariuri, Genk are prima sansa la victorie, insa Waregem arata o buna dispozitie atunci cand evolueaza pe teren strain. Mai exact, Zulte are o serie de doua meciuri fara infrangere ”afara”: 0-2 cu Mechelen si 2-2 cu Beveren. Genk obisnuieste sa incaseze des goluri pe teren propriu. Mai exact, are cel putin un gol incasat in sapte din ultimele opt meciuri disputate pe ”Cristal Arena”. Genk s-a descurcat excelent atunci cand Zulte s-a deplasat pe terenul ei, avand la activ o serie de cinci victorii consecutive! 

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal