Bilet VIP 10.02.2018. Biletul vedeta de sambata este format din trei meciuri, dupa cum urmeaza: Dortmund – Hamburg, Besiktas – Karabukspor si Napoli – Lazio. 

Bilet VIP 10.02.2018

Bilet VIP 10.02.2018 Dortmund – Hamburg

Pe locul 4 in clasament, Borussia Dortmund continua cursa pentru clasarea pe podium, pentru ca despre titlu nu mai poate fi vorba. Echipa face parte dintr-un grup de cinci formatii separate doar de doua puncte, deci nu isi permite niciun fel de pasi gresiti. Trupa antrenata de austriacul Stoger vine dupa o serie de sase meciuri fara infrangere in campionat, in care a inregistrat trei victorii si trei remize. Noi va sfatuim sa pariati ca seria se va prelungi si dupa acest week-end, cand Borussia infrunta o echipa Hamburg in permanent pericol. Fara victorie de opt meciuri, echipa este penultima in clasament, la trei puncte in urma locurilor care asigura mentinerea in primul esalon.

Bilet VIP 10.02.2018 Besiktas – Karabukspor

Besiktas este si ea intr-un moment critic al sezonului. Pe locul in clasament, campioana din sezonul trecut risca sa piarda definitiv contactul cu primele doua locuri, cele care duc in preliminariile UCL. De la inceputul anului, formatia atrenata de Senol Gunes este neinvinsa. A obtinut sapte puncte din trei meciuri si in clasament a ajuns la patru lungimi de pozitia secunda ocupata de Galatasaray. Adversara de sambata, Karabukspor, este ultima in clasament si mai are doar sanse teoretice de salvare de la retrogradare. Nici victoria din ultima etapa cu Alanyaspor nu a ajutat prea mult echipa lui Marius Alexe, care este la noua puncte de salvarea de la retrogradare.

Bilet VIP 10.02.2018 Napoli – Lazio

In Italia avem parte de un derby pe podium, intre liderul Napoli si a treia clasata, Lazio. Avem parte si de un duel romanesc intre Vlad Chiriches si Stefan Radu, ambii fiind anuntati titulari de presa din Peninsula. Napoli este echipa momentului in Serie A, vine dupa o serie de sapte victorii consecutive, in care a marcat goluri. Avansul fata de principala urmaritoare, Juventus, este de numai un punct, dar mai jos de atat, napoletanii nu isi fac probleme. Lazio a pierdut ultimele doua meciuri din campionat si a cazut la 14 lungimi in spatele adversarei de sambata

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal