Bilet VIP 13.11.2017. Iti recomandam doua selectii pentru tichetul nostru de astazi, una din La Liga 1, si cealalta din prima liga a Braziliei: Cadiz – Reus Deportiu si Chapecoense – Santos. 

Bilet VIP 13.11.2017

Bilet VIP 13.11.2017 Cadiz – Deportiu

Meciul se joaca luni seara, incepand cu ora 22:00, si conteaza pentru etapa cu numarul 14 din liga secunda a Spaniei. Cadiz nu se descurca deloc bine pe teren propriu, avand o serie de cinci meciuri fara victorie. In tot acest timp a inregistrat trei remize si doua infrangeri, marcand doar trei goluri. De partea cealalalta, Reus Deportiu este o echipa care stie sa gestioneze foarte bine meciurile din deplasare. Mai exact, este neinvinsa in ultimele patru meciuri disputate pe teren strain: 1-0 cu Almeria, 1-1 cu Huesca, 1-0 cu Sevilla B si 1-1 cu Lorca. La aceasta confruntare din La Liga 2, iti recomandam sa mizezi pe un meci care sa nu produca mai mult de doua goluri. Casele de pariuri ne ofera o cota de 1,40 pentru un astfel de scenariu, pe care l-am vazut in fiecare din ultimele doua meciuri directe.

Bilet VIP 13.11.2017 Chapecoense – Santos

Campionatul din Brazilia se apropie de final. In afara de aceasta etapa, cea cu numarul 34, mai sunt inca patru. Luni seara se disputa un singur meci in Serie A: Chepecoense – Santos, programat la ora 00:00. Aici alegem sa mizam ca ambele echipe vor marca. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,80 pentru un asemenea pariu. Ultimele doua meciuri disputate de Chapecoense au avut goluri de ambele parti, la fel ca precedentele trei meciuri jucate de Santos. Ambele echipe tintesc victoria! Chapecoense e la doua puncte distanta de locurile ce permit accesul in Cupa Sudamericana, in timp ce Santos, cu o victorie, isi asigura in mare parte calificarea in Copa Libertadores. Trei jucatori lipsesc de la gazde: Osman, Roberto si Seijas. De partea cealalta, Santos are trei jucatori incerti: Cittadini, Ribeiro si Vitor.