Bilet VIP 13.02.2018. Vine din Champions League și Europa League. City, Juventus și ȚSKA Moscova ne ajută să ne refacem bugetul de pariuri.

Bilet VIP 13.02.2018. Basel – Manchester City

FC Basel și Manchester City se întâlnesc astăzi de la ora 21:45. City În ultimele 3 jocuri din deplasare are două victorii și un egal, însă în ultimul meci din deplasare disputat în cupele europene are o înfrângere cu Shakhtar (1-2). Manchester City și-a câștigat grupa la pas, acumulând 15 puncte și având o medie de 2,5 goluri înscrise per meci. FC Basel ajunge la ora acestui meci cu doar două jocuri oficiale disputate, dintre care unul a fost o înfrângere. Echipa elvețiană a ieșit dintr-o grupă infernală cu: Manchester United, ȚSKA Moscova și Benfica, având o medie de goluri marcate de 1,8 per meci. Pontul nostru este peste 0,5 goluri în prima repriză, la o cotă de 1,29.

Bilet VIP 13.02.2018. Juventus – Tottenham

Italia vs Anglia, Juventus vs Tottenham, catenaccio vs fotbal spectacol. Juventus nu se bazează la acest meci pe Dybala și Cuadrado, dar în 2018 are 7 victorii fără gol primit. Italienii s-au calificat dintr-o grupă cu Barcelona, Sporting și Olympiakos acumulând 11 puncte. Tottenham are o formă de moment excelentă, vine după victoria din campionat cu Arsenal și a ajuns la 12 jocuri consecutive fără înfrângere. Suntem siguri că o să fie o dublă manșă aprig disputată, ramâne să vedem căt de mult contează experiența într-o astfel de partidă. Pontul nostru pentru acest joc este peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,38.

Bilet VIP 13.02.2018. Steaua Roșie – ȚSKA Moscova

De la ora 19:00 avem duelul de Europa League dintre Steaua Roșie Belgrad și ȚSKA Moscova. Cele două echipe vin după două luni în care nu au jucat vreun meci oficial. Steaua Roșie a disputat în această perioadă 4 amicale, în timp ce ȚSKA a jucat 7 meciuri amicable. Steaua Roșie a ieșit dintr-o grupă cu Arsenal, Koln și Bate Borisov, în timp ce ȚSKA a terminat pe 3 într-o grupă de Champions League cu Manchester United, Basel și Benfica. Pontul nostru pentru acest joc este peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,40.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal