Bilet VIP 14.02.2018. Ți-am selectat pentru acest tichet ambele dueluri din Champions League. Jucăm același lucru, mizând pe spectacolul pe care ni-l aduce această competiție. 

Bilet VIP 14.02.2018. FC Porto – Liverpool

FC Porto și Liverpool se întâlnesc în Champions League după 11 ani, atunci, primul meci de la Porto s-a terminat 1-1, în timp ce Liverpool s-a impus în Anglia cu 4-1. Acum, Porto are o formă de moment bună, reușind 3 victorii consecutive, două în campionat și una în Cupa Portugaliei. FC Porto are o serie de 15 jocuri fără înfrângere pe teren propriu cu o medie de goluri per meci de 2,8.

Portughezii au ieșit dintr-o grupă grea cu Beșiktaș, Monaco și RB Leipzig. Liverpool vine și ea după 3 jocuri fără înfrângere, reușind două victorii și un egal. Cormoranii au o singură înfrângere în ultimele 10 deplasări, singurul meci în care nu au marcat fiind înfrângerea cu 0-1 de la Swansea. Liverpool atacă cu Firmino. Mane și Salah și prin prisma formei arătate în întregul sezon, are toate șansele să treacă de FC Porto. Pontul nostru pentru acest joc este ambele înscriu și peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,95.

Bilet VIP 14.02.2018. Real Madrid – PSG

Real Madrid și PSG se întâlnesc în al doilea lea meci al serii. Galacticii sunt în creștere de formă, au două victorii și un egal, în ultimele 3 jocuri reușind să marcheze 11 goluri. PSG are 6 victorii consecutive cu 19 goluri marcate. Realul vine după o victorie cu Real Sociedad (5-2), în timp ce PSG vine după victoria de la Toulouse (1-0). Realul are experiența necesară de a trece de PSG în dublă manșă și are și jucătorii potriviți, îi enumerăm pe: CR7, Bale, Modric, Kroos, Benzema, Ramos. De partea cealaltă PSG vine cu entuziasmul lui Neymar, cu șiretlenia lui Cavani (incert pentru meciul tur), cu pasele lui Di Maria și cu mintea limpede a lui Lassana Diarra, proaspăt transferat la echipă. Pontul nostru pentru acest joc este GG și over 2,5 goluri, la o cotă de 1,62.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal