Bilet VIP 15.02.2018. Două cote din Europa League formează biletul nostru de încredere de joi. Mizăm pe o cotă relativ curajoasă la Spartak – Bilbao, dar și pe un pariu cu șanse mari de reușită la Ostersunds – Arsenal. 

Bilet VIP 15.02.2018. Spartak Moscova – Bilbao

De la ora 20:00 avem partida dintre Spartak Moscova și Bilbao. Bascii pleacă ușor favoriți prin prisma faptului că au jocuri oficiale disputate până la acest moment. Bilbao este pe locul 13 în campionat cu 28 de puncte, fiind destul de departe de perioada când juca un fotbal de temut. Acum, când vorbim de forma de moment a echipei, vedem faptul că în ultimele 5 jocuri a reușit doar 4 egaluri și o înfrângere. La plusuri putem nota că în ultimele 11 jocuri a reușit 4 victorii și 6 egaluri. În ultimele 7 deplasări a bifat 3 victorii și 3 egaluri. Bilbao a ieșit dintr-o grupă cu Ostersunds, Zorya și Hertha, acumulând 11 puncte. Despre echipa moscovită nu avem foarte multe informații, fiind în pauză competițională din 10 decembrie. A jucat 5 amicale, dar fără rezultate notabile. Spartak a căzut din Champions League dintr-o grupă cu Liverpool, Sevilla și Maribor, echipa fiind neînvinsă în toate partidele de acasă. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,80.

Bilet VIP 15.02.2018. Arsenal – Ostersunds

Tunarii luptă pentru finala Europa League, unde câștigarea trofeului îți asigură prezența în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor. Arsenal este o echipă cu jucători extraordinari, dar cu un parcurs mediocru, în ultimele 5 jocuri având trei victorii și două înfrângeri. În ultimele 6 jocuri din deplasare are două egaluri și 4 înfrângeri. Tunarii au câștigat o grupă cu Koln, Bate Borisov și Steaua Roșie, acumulând 13 puncte cu un golaveraj de 14-4 în 6 jocuri disputate. Ostersunds abia și-a reluat activitatea competițională după o pauză de două luni, reușind o victorie în Cupa Suediei cu 3-0. În cele 3 jocuri de acasă disputate în Europa League a reușit două victorii și un egal, cu Bilbao, Hertha și Zorya, golaveraj 5-2. Pontul nostru pentru acest joc este over 0,5 PR, la o cotă de 1,36.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal