Bilet VIP 16.02.2018. Două meciuri din Cupa Angliei formează tichetul nostru de încredere din oferta de vineri. Mizăm pe goluri, dar și pe un succes la handicap. 

Bilet VIP 16.02.2018. Leicester – Sheffield United

Primul joc de pe biletul nostru este cel dintre Leicester și Sheffield United. Leicester le-a eliminat până în această fază pe Fletwood și Peterborough, în timp ce Sheffield a trecut de Ipswich și Preston. Forma de moment pentru Leicester nu este așa de bună, având două înfrângeri și un egal și încasând opt goluri. Nici Sheffield nu se poate lăuda cu o formă de moment bună, având două înfrângeri și o victorie în ultimele trei jocuri din Championship.

În meciurile de pe teren propriu, Leicester este neînvinsă în cinci jocuri consecutive și are o medie de două goluri pe joc. Sheffield în ultimele cinci jocuri din deplasare are două victorii și două egaluri, în care a marcat șase goluri. În cele 13 jocuri în care cele două echipe s-au întâlnit până acum, media de goluri marcate este de 3 per meci. Pontul nostru pentru acest joc este, Leicester marchează peste 1,5 goluri în meci la o cotă de 1,62.

Bilet VIP 16.02.2018. Chelsea – Hull

Meciul numărul doi pe biletul nostru este Chelsea – Hull. Echipa londoneză este intr-o pasă slabă a evoluțiilor de moment, în cinci jocuri consecutive are două victorii și trei înfrângeri, iar media de goluri marcate este de peste trei per joc. Chelsea este o echipă foarte puternică acasă , în ultimele 17 jocuri având o singură înfrângere.

Chelsea a trecut în drumul său de Norwich și Newcastle. Hull este pe locul 21 în Champioship la un singur punct de locurile retrogradabile, dar are o formă de moment bună, reușind două victorii și un egal în ultimele patru jocuri. Hull a trecut până acum de Blackburn și Nottingham, dar teama de a nu retrograda în League One credem că este mai mare. Pontul nostru pentru acest joc este, victorie Chelsea H-1 la o cotă de 1,60

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal