Bilet VIP 18.02.2018. Două meciuri din Cupa Angliei și La Liga formează biletul nostru de încredere de astăzi. Iată ce-ți propunem!

Bilet VIP 18.02.2018. Espanyol – Villarreal

De la ora 19:30, La Liga ne propune Espanyol – Villarreal. Submarinul galben este pe locul șase în campionat cu 37 de puncte și vine la acest joc după trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în Europa League cu Lyon. Villarreal în deplasare a reușit cinci victorii și două egaluri în 12 jocuri disputate, având o medie de un gol pe meci. Espanyol are o formă de moment slabă, în ultimele cinci jocuri are trei înfrângeri și două rezultate de egalitate. Catalanii au acasă cinci victorii și trei egaluri în 12 jocuri cu un golaveraj de 11-11. Pontul nostru pentru acest joc este peste 0,5 goluri în prima repriză, la o cotă de 1,50.

Bilet VIP 18.02.2018. Rochdale – Tottenham

De la ora 18:00, Cupa Angliei ne propune Rochdale – Tottenham. Echipa gazdă se află în League One (Liga 3 la noi), pe ultimul loc al clasamentului. Are o formă de moment bună cu două victorii, un egal și o înfrângere în ultimele patru jocuri. Media de goluri în partidele în care este împlicată Rochdale este de 2,4 per meci. Gazdele au trecut până în acest tur de Bromley, Slough, Doncaster și Millwall. Tottenham vine după superrezultatul de la Torino cu Juventus (2-2), forma de moment a lui Tottenham este foarte bună, de 13 jocuri consecutive în toate competițiile, oaspeții nu pierd vreun joc și marchează o medie de 1,6 goluri per meci în deplasare.

Diferența de valoare între cele două echipe este colosală, probabil Tottenham o să folosească mai mulți jucători care nu prind des primul 11 și rămâne de văzut cum se vor concentra pentru acest joc. Pontul nostru pentru această partidă este Tottenham câștigă și peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 1,60.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal