Bilet VIP 25.01.2018. Biletul vedeta de joi este compus din doua meciuri, Strasbourg – Lille, din Cupa Frantei, respectiv Dinamo Dresda – St. Pauli, din liga a doua germana.

Bilet VIP 25.01.2018

Bilet VIP 25.01.2018 Strasbourg – Lille

Strasbourg si Lille inchid 16-imile de finala din Cupa Frantei, joi, de la ora 22:00. Pe locul 10 in campionat, gazdele sunt favoritele acestei dispute, in fata unei echipe Lille care pare ca nu se mai regaseste. Formatia lui Christophe Galtier este pe locul 18 in clasament, cel care duce la barajul pentru mentinerea in primul esalon. Echipa a traversat o perioada buna la inceputul anului, a legat doua victorii cu LeMans (4-2) si Caen (0-1), insa in ultimele runde a revenit la vechile metehne. Cel mai recent, a pierdut cu Rennes (1-2) si Troyes (0-1). Ca si adversara de joi, Strasbourg a inceput anul cu o victorie in turul precedent al Cupei Frantei, 3-2 cu Dijon, insa au urmat apoi doua infrangeri cu Guingamp (0-2) si Marseille (0-2) in campionat. In ultima etapa, Strasbourg a dat din nou peste Dijon si s-a impus inca o data cu acelasi scor, 3-2.

Bilet VIP 25.01.2018 Dinamo Dresda – St. Pauli

Prima etapa a anului din liga a doua germana se incheie joi, cu duelul dintre Dinamo Dresda si St. Pauli, de la ora 21.30. Vom avea parte de o confruntare extrem de echilibrata, intre doua echipe vecine in clasament. St Pauli ocupa locul 10, in timp ce Dinamo Dresda o urmeaza, la un singur punct distanta. Rocada in clasament s-a facut chiar in ultima etapa a anului trecut, cand St Pauli a invins-o cu 2-1 pe Bochum, in timp ce Dresda a pierdut in deplasarea de la Duisburg, scor 0-2. Sfatul nostru este sa pariati la aceasta confruntare pe „under 2.5”. E lesne de inteles de ce, daca ne uitam peste cifrele ofensive ale celor doua echipe. St. Pauli are o medie de un singur gol pe meci, in timp ce Dresda abia sare de aceasta performanta.