Bilet VIP 31.01.2018. Meciurile alese de noi nu ne ofera o cota totala foarte mare (1,87), insa punem pariu ca sunt cele mai bune ponturi pe care le poti juca astazi. Cele doua meciuri in cauza sunt Leganes – Sevilla, programat la ora 22:30, in semifinalele Cupei Spaniei, si Giresunspor – Fenerbahce, din Cupa Turciei. La confruntarea din Spania, casele de pariuri n-au luat deloc in serios un aspect foarte important!

Bilet VIP 31.01.2018

Bilet VIP 31.01.2018 Leganes – Sevilla

Leganes a produs o surpriza imensa in precedentul tur al Cupei Regelui, eliminand Real Madrid, dupa 0-1 pe teren propriu si 2-1 pe Santiago Bernabeu. Inainte sa-i elimine pe ”galactici”, Leganes a mai trimis acasa o formatie ”grea” din Spania, pe Villarreal. Sevilla a avut si ea un adversar extrem in faza precedenta a Cupei, Atletico Madrid. Andaluzii au castigat ambele meciuri, impunandu-se cu scorul general de 5-2. Asadar, am avut o portie sanatoasa de goluri in aceste patru meciuri din sferturi. Cu toate acestea, casele de pariuri online ne ofera o cota foarte de ridicata pentru minimum doua goluri.

Vom specula aceasta neatentie la detalii a bookmakerilor si vom paria ”Peste 1,5” goluri. Cota este foarte buna – 1,40. Treaba devine din ce in ce mai buna, intrucat Leganes a demonstrat o pofta de joc excelenta in ultima perioada, fiind fara infrangere in ultimele trei meciuri. In tot acest timp, formatia antrenata de Asier Garitano a marcat de sapte ori! Sevilla incaseaza des goluri, primind cel putin unul in sase din precedentele sapte meciuri!

Bilet VIP 31.01.2018 Giresunspor – Fenerbahce

Casele de pariuri ne mai ofera o cota dubios de mare si la meciul Giresunspor – Fenerbahce, pentru victoria gazdelor. Pariul ”2 solist” este rasplatit de bookmakeri cu un multiplicator de 3,00, unul imens, intrucat formatia gazda se afla in al doilea esalon, iar Fenerbahce se lupta pentru titlu in Super Lig. Spre deosebire de meciul din Spania, aici, casele de pariuri au avut un motiv destul de intemeiat sa ”arunce” asa cote mari pentru Fenerbahce. Formatia din Istanbul are nu mai putin de sase fotbalisti accidentati: Guveli, Janssen, Neto, Ozbayrakli, Skrtel si Zeybek. Cu toate aceste, vom juca ”X2”, intrucat ne este foarte greu sa credem ca Fener va pierde, in conditiile in care n-a mai mancat bataie de la sfarsitul lunii septembrie! Bafta!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal