Bilet VIP 17.02.2018. Citește în continuare pentru a vedea pronosticurile alese, dar și argumentele noastre pentru aceste variante. 

Bilet VIP 17.02.2018. Freiburg – Werder

Primul meci selectat este cel dintre Freiburg și Bremen. Echipa gazdă este pe locul 12, cu 25 de puncte, și este neînvinsă de cinci jocuri pe teren propriu. Freiburg are patru victorii, șase egaluri și doar o singură înfrângere acasă. Nils Petersen este golgeterul echipei cu zece goluri și o pasă decisivă. În opt din ultimele nouă jocuri a marcat de fiecare dată, având o medie de două goluri per meci. Freiburg are și câțiva jucători incerți sau indisponibili: Kapustka, Ravet sau Niederlechner. De partea celaltă, Bremen înscrie în ultimele patru deplasări zece goluri, dar câștigă doar două din aceste jocuri. Din deplasare, Werder a adunat zece puncte în 11 etape și a înscris doar nouă goluri. De la Bremen lipsesc sau sunt incerți: Bartels, Verlaat, Zetterer, Pavlenka sau Sane. Werder este pe locul 15, cu 23 de puncte, la egalitate de puncte cu Mainz prima de sub linie. Pontul nostru pentru acest joc este GG, la o cotă de 1.70.

Bilet VIP 17.02.2018. Wolfsburg – Bayern

Pentru meciul doi al biletului nostru am ales partida Wolfsburg – Bayern. Echipa gazdă este pe locul 13 cu 24 de puncte și vine după două înfrângeri consecutive, una în Bundesliga și una în Cupa Germaniei. Acasă a reușit doar două victorii și șapte rezultate de egalitate în 11 jocuri disputate, având un golaveraj de 16-16. În meciul tur, Wolfsburg a reușit un 2-2 de răsunet la Munchen. Bayern este liderul autoritar al Bundesligii, având 56 de puncte, cu 18 mai mult decât locul doi Leipzig. Bavarezii au ajuns la 12 victorii consecutive și au o medie de 2,4 goluri per meci. Bayern are și golgheterul campionatului, pe Robert Lewandowski, cu 19 goluri și o pasă decisivă. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,80.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal