Biletul cu goluri 10.10.2017. Sase meciuri v-am pregatit pentru biletul cu goluri de astazi, toate din ultima etapa a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial.

Biletul cu goluri 10.10.2017

Franta are un singur punct avans in fruntea grupei A si nu poate sta la mana rezultatului dintre Olanda si Suedia. Nordicii sunt pe locul al doilea si pun presiune pe nationala „cocosilor galici”. Astfel, Franta nu-si poate permite ratarea calificarii directe la Campionatul Mondial din Rusia. Joaca acasa, cu penultima clasata, Belarus, iar noi asteptam spectacol la Paris, asa ca mizam pe optiunea „Peste 2.5 goluri”.

Ramanem in grupa A si mergem la Amsterdam. Olanda are nevoie de o victorie la sapte goluri diferenta pentru a face rocada cu Suedia in clasament si pentru a merge la barajul de calificare din luna noiembrie. In mod clar, nordicii sunt sunt deja acolo in proportie de 99%. Desi e posibil sa n-avem atatea goluri in acest meci, macar trei ne asteptam sa vedem si mizam din nou pe optiunea de la meciul anterior.

Belgia a fost prima echipa din Europa calificata la Mondialul de anul viitor, iar in ultima etapa si-a respectat statutul si a batut-o pe Bosnia chiar la ea acasa. Urmeaza un meci acasa, ultimul in fata propriilor fani din aceasta grupa, iar vedetele din lotul Belgiei n-au cum sa dezamageasca.

 

Biletul cu goluri 10.10.2017

 

Mergem mai departe și trecem la Grecia – Gibraltar. Gazdele sunt pe locul al doilea in grupa H, iar cu o victorie in meciul cu ultima clasata le-ar asigura prezenta la barajul de calificare. In continuare, mergem la Lisabona, unde Portugalia si Elvetia joaca cu calificarea pe masa. Cu o victorie, echipa starului Cristiano Ronaldo ar merge direct la turneul final de anul viitor si ar trimite-o pe Elvetia la baraj.

Inchidem biletul cu un meci fara miza. Dupa doua infrangeri in ultimele doua meciuri, Bulgaria joaca doar pentru palmares in Luxemburg. Cota oferita de casele de pariuri pentru optiunea „Peste 1.5 goluri” este de neratat.