Biletul cu goluri de joi 05.10.2017 este alcatuit din trei meciuri, toate din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia: Romania – Kazahstan, Anglia – Slovenia si Bolivia – Brazilia. 

Biletul cu goluri de joi 05.10.2017

Romania primeste vizita reprezentativei similare a Kazahstanului. Meciul are loc joi seara, de la ora 21:45, si se disputa pe stadionul ”Ilie Oana” din Ploiesti. Este prima confruntare la care Cosmin Contra participa din postura de selectioner. Ca jucatori, a bifat 73 de selectii, marcand sapte goluri. Este o postura pe care ”Gurita” o astepta destul de mult. Ramane de vazut acum daca va reusit sa inchege o echipa care sa ne duca la Euro 2020. Meciul cu Kazahstan este unul experimental pentru ”tricolori”. Nu este nicio miza, asa ca putem vedea jucatori noi, ca Alex Ionita, evoluand. De asemenea, putem vede si goluri, speram noi, ”Peste 2,5”!

Anglia are nevoie de un singur punct contra Sloveniei si isi asigura deja biletele pentru turneul final din Rusia. Echipa antrenata de Gareth Southgate a strans 20 de puncte in cele opt etape disputate si se poate mandri cu faptul ca este neinvinsa in aceste preliminarii. Bilantul: sase victorii si doua remize. De partea cealalta, Slovenia nu se poate lauda cu astfel de performante, intruca este pe locul trei al clasamentului, dupa ce a castigat de patru ori, a remizat de doua ori si a pierdut… tot de doua ori. Ce-i drept, formatia antrenata de Sreko Katanec pastreaza sanse in continuare la baraj, asa ca sunt sanse mari sa vedem un meci in care Anglia sa nu se simta prea confortabil.

Biletul cu goluri de joi 05.10.2017

Schimbam continentul si mergem in America de Sud, acolo unde Brazilia se deplaseaza pe terenul Boliviei. Meciul este fara miza, Brazilia fiind deja calificata. In aceste conditii este mai mult deca probabil ca selectionerul Tite sa ofere sansa fotbalistilor care n-au prea multe selectii la echipa nationala. Din acest motiv este posibil sa vedem goluri de ambele parti!