Biletul Goluri 10.02.2018. Sambata pariem pe doua campionate, Premier League si Bundesliga. Sunt doua dintre cele mai productive campionate din lume, in ceea ce priveste golurile si nivelul de spectaculozitate. Am ales doua meciuri care ar trebui sa fie extrem de placute ochiului: Tottenham – Arsenal si Borussia Dortmund – Hamburg.

Biletul Goluri 10.02.2018

Biletul Goluri 10.02.2018 Tottenham – Arsenal

Este derby-ul etapei cu numarul 27 din Premier League. Se disputa sambata, de la ora 14:30 si poate fi vazut pe canalele Eurosport. Spurs are evolutii solide pe teren propriu, castigand ultimele patru meciuri disputate acolo. Ce-i drept, stadionul lor este in reconstructie, asa ca de o bucata buna de timp evolueaza pe Wembley. Arsenal joaca prost pe teren strain, fiind fara victorie in ultimele cinci deplasari. Ne asteptam la un meci extrem de productiv in ceea ce priveste golurile. Ultimele partide disputate de „tunari” au avut goluri de ambele parti, iar media a fost una ridicata, de peste 3,5 pe meci. Arsenal si Tottenham au marcat impreuna 102 goluri in cele 26 de etape disputate in acest sezon. Lucas va lipsi de la Tottenham in timp ce Cazorla, Cech si Welbeck au sanse minime sa fie prezenti pe teren. 

Biletul Goluri 10.02.2018 Dortmund – Hamburg

Etapa trecuta, Dortmund a intrerupt o serie de trei remize consecutive, toate inregistrate in 2018, cu o victorie 3-2 in deplasarea de la Koln. De partea cealalta, Hamburg n-are nicio victorie in cele patru meciuri disputate in noul an, inregistrand doua remize si tot atatea infrangeri: 0-1 cu Augsburg, 0-2 cu FC Koln, 1-1 cu RB Leipzig si 1-1 cu Hannover. Din cauza acestor rezultate modeste, echipa a cazut pe penultimul loc al clasamentului. Dortmund a avut castig de cauza in patru din ultimele cinci meciuri directe disputate pe teren propriu. In trei randuri, Borussia a spulberat-o pe Hamburg. Ne asteptam din nou la o victorie clara a lui Dortmund. Bafta!

 

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal