Biletul VIP 11.11.2017. Iti recomandam trei meciuri pentru tichetul nostru de sambata: Avellino – Virtus Entella si Real Zaragoza – Rayo Vallecano.

Biletul Zilei 11.11.2017

Biletul VIP 11.11.2017 Avellino – Entella

Meciul se disputa sambata seara, incepand cu ora 19:00 si conteaza pentru etapa cu numarul 14 din Serie B. Cele doua formatii nu trec printr-o forma buna. Mai exact, Avellino are o singura victorie in ultimele cinci meciuri. In tot acest timp, formatia gazda a suferit trei infrangeri si a inregistrat un rezultat de egalitate. De partea cealalta, Entella n-a castigat niciun meci din ultimele cinci. Ne-au atras atentia scorurile inregistrate intre cele doua formatii. Semnul „GG” si-a facut aparitia in patru din ultimele cinci meciuri jucate de Entella. In schimb, patru din ultimele cinci partide disputate de Avellino au produs minimum doua goluri.

Biletul VIP 11.11.2017 Zaragoza – Vallecano

Meciul este programat sambata seara, de la ora 19:00 si conteaza pentru etapa cu numarul 14 din La Liga 2. Zaragoza n-are nicio victorie in ultimele cinci meciuri, iar pe teren propriu n-are obiceiul de a marca prea des. In schimb, Vallecano are o serie de cinci meciuri fara infrangeri, timp in care a inregistrat doua victorii si trei rezultate de egalitae. Ultima oara cand cele doua formatii s-au intalnit, scorul a fost egal, scor 1-1. Mergem pe mana celor din Vallecano, insa nu mizam „2 solist”, ci ne „asiguram” cu un „X2”. Casele de pariuri ne ofera o cota de 1,57 pentru un astfel de deznodamant. In plus de asta, Vallecano are o serie rezultate bune in ultimele sase meciuri disputate pe „teren strain”. In tot acest timp, gruparea antrenata de Michel a castigat o data, a remizat de trei ori si a obtinut doua victorii. Asa ca avem toate premizele ca oaspetii nu vor pierde acest meci. Bafta!

Portugalia a