Biletul Zilei 06.02.2018. Pariurile bune intr-o zi in care nu avem cine stie ce oferta sunt foarte greu de gasit. Noi ne-am dat silinta si ti-am gasit doua partide care au sanse mari sa fie ”verzi”: Genclerbirligi – Besiktas si Patrick Thistle – Glasgow Rangers.

Biletul Zilei 06.02.2018

Biletul Zilei 06.02.2018 Genclerbirligi – Besiktas

”Vulturii” au castigat prima mansa a sferturilor Cupei Turciei, scor 3-1. Acum, formatia gazda va avea o singura varianta de joc, una ofensiva! In astfel de conditii, sigur vom avea goluri! Glenclerbirligi are evolutii solide pe teren propriu, bifand patru victorii in ultimele cinci meciuri. Besiktas are ceva probleme atunci cand joaca pe teren strain, inregistrand o singura victorie in ultimele cinci deplasari. In tot acest timp, semnul ”ambele marcheaza” n-a lipsit, iar semnul ”Peste 2,5” goluri a fost prezent in patru din aceste confruntari! Acest ”semn” a fost consemnat si la precedentele trei confruntari directe, una din ele fiind castigata de Genclerbirligi, scor 3-1. A fost chiar ultimul meci direct disputat pe terenul lui Genclerbirligi. Asadar, pariem ”Peste 2,5” goluri la aceasta confruntare din Cupa Turciei. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,80 pentru un astfel de pariu.

Biletul Zilei 06.02.2018 Patrick Thistle – Rangers

Rangers se deplaseaza pe terenul lui Patrick pentru un meci din cadrul etapei cu numarul 26 din prima liga a Scotiei. Formatia gazda este clasata pe locul 10, cu 25 de puncte acumulate. De partea cealala, Rangers este pe locul trei. Gruparea din Glasgow are evolutii foarte bine pe teren strain, avand doua victorii consecutive la activ: 2-1 cu Ross County si 3-0 cu Frasenburgh. Rangers a intalnit-o de doua ori in acest sezon pe Patrick, reusind sa castige de fiecare data! De-a lungul istoriei, Patrick Thistle n-a reusit sa castige niciodata impotriva lui Rangers! La aceasta partida, jucam ”2 solist”, la o cota de 1,57. Gruparea oaspete se descurca foarte bine atunci cand intalneste formatii din a doua jumatate a clasamentului!