Biletul Zilei 10.12.2017. Tichetul nostru de astazi este format din doua meciuri foarte clare din Serie A si La Liga. De la ora 16:00, Napoli primeste vizita Fiorentinei, in timp ce de la ora 21:45, in ultimul meci al zilei din Spania, Barcelona joaca pe terenul lui Villarreal.

Biletul Zilei 10.12.2017

Biletul Zilei 10.12.2017 Villarreal – Barcelona

Barcelona are o cota destul de mare sa castige impotriva ”Submarinului galben”. Villiarreal nu o duce deloc bine in ultima perioada, suferind trei infrangeri in ultimele ei patru meciuri: 0-1 cu Maccabi Tel Aviv in Liga Europa, 1-3 cu Leganes si 2-3 cu Sevilla. Ce-i drept, pana la meciul contra andaluzilor, Villarreal avea doar doua infrangeri in 16 meciuri. La un moment dat, vin si astfel de perioade mai slabe si, de obicei, pasa proasta tine ceva timp, asa ca Barcelona chiar are o cota mare sa castige. Mai ales in conditiile in care Villarreal are patru jucatori indisponibili pentru aceasta partida: Castillejo, Fernandez, Semedo si Suarez. Catalanii nu s-au miscat nici ei prea bine in ultima perioada, inregistrand trei remize in ultimele cinci meciuri. Dar cum Real Madrid s-a apropiat la cinci puncte, Barcelona trebuie neaparat sa castige aceasta confruntare. Jucam ”2 solist”, la o cota de 1,55.

Biletul Zilei 10.12.2017 Napoli – Fiorentina

Napoli a pierdut ultimele doua meciuri: 1-2 cu Feyenoord in Liga Campionilor si 0-1 cu Juventus. Daca o mai tine tot asa, poate pierde si contactul cu liderul, la fel cum a pierdut calificarea in optimile Champions League… Duminica, napoletanii o intalnesc pe Fiorentina, acasa, un meci care trebuie castiga cu orice pret! Gruparea ”viola” a fost invinsa in ultimele patru meciuri disputate pe terenul lui Napoli. Ultima oara in luna mai a acestui an, atunci cand a pierdut cu 1-4. Fiorentina nu joaca deloc bine ”afara”, acolo unde are doar doua victorii in acest sezon, la doua echipe modeste: Benevento si Verona. Jucam ”1 solist”, la o cota de 1,40.