Biletul Zilei 13.02.2018. Biletul de marți este format din cele două partide din Liga Campionilor, Basel – Manchester City și Juventus – Tottenham, plus Cardiff City – Bolton Wanderers, din Championship.

Biletul Zilei 13.02.2018 Basel – Manchester City

Manchester City este favorită clară în această partidă, în fața unei echipe a lui Basel aflată la abia a treia prezență în optimile Champions League. Niciodată echipa nu a reușit să meargă mai departe. Nici City nu stă foarte bine la acest capitol – a trecut o singură dată de 16-imi, din patru încercări. Totuși, forma de moment a echipei lui Pep Guardiola ne îndeamnă să pariem pe un meci cu goluri multe. Un pariu de „over 2.5” pare mai mult decât sigur pentru o echipă a lui City care a marcat deja peste 100 de goluri în toate competițiile. Doar în campionat, cetățenii au marcat 79 de goluri în 27 de partide. O medie așadar de aproape trei goluri marcate pe meci.

Biletul Zilei 13.02.2018 Juventus – Tottenham

Pentru disputa dintre Juventus și Tottenham vă propunem un pariu de „1X”. Juventus este o adevărată forță pe teren propriu, unde a pierdut un singur meci în acest sezon – 1-2 cu Lazio. Mai mult, echipa lui Massimilliano Allegri a primit un singur gol în ultimele 16 partide, în care este neînvinsă. Echipa a înregistrat în această perioadă 14 victorii și 2 remize, dat tot pe locul secund este în Serie A. Este clar că Bătrâna Doamnă are parte în acest sezon de o concurență mai mult decât serioasă din partea lui Napoli, iar pentru a-i menține pe suporteri fericiți, trebuie să meargă mai departe și în Liga Campionilor. Tottenham este un adversar redutabil, dar credem că Juventus nu-i va lăsa pe Kane și compania să plece cu cele trei puncte de la Torino.

Biletul Zilei 13.02.2018 Cardiff City – Bolton

Tot „1X” vă recomandăm și la partida dintre Cardiff City și Bolton Wanderers, din etapa cu numărul 31 din Championship. Gazdele luptă în acest sezon la promovare. Sunt momentan pe locul 4, loc de play-off, dar speră în continuare și la promovarea directă. Patru puncte o separă pe Cardiff de ocupanta locului secund, Aston Villa. Adversarul de marți este unul mai mult decât accesibil. Bolton Wanderers ocupă poziția a 19-a, cu doar două puncte peste locurile de retrogradare. Echipa traversează însă un moment foarte bun. A obținut opt puncte în ultimele cinci etape și a ieșit din zona fierbinte a clasamentului.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal