Biletul Zilei 14.02.2018. Biletul special de miercuri este compus din cele două meciuri ale zilei din UEFA Champions League, Real Madrid – PSG și FC Porto – Liverpool. Cele două partide ne dau o cota totală de 2.41.

Biletul Zilei 14.02.2018 Real Madrid – PSG

Real Madrid și PSG sse înfruntă pentru a șaptea oară la nivel european. Palmaresul este extrem de echilibrat – fiecare a reușit câte două victorii până acum, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. Deși a terminat pe locul secund în grupă și are parte de un sezon extrem de complicat, cu multe rezultate contradictorii, vă sfătuim să mizați de această dată pe faptul că Real Madrid nu va pierde. Așadar „1X”. Punctăm în acest caz că Real Madrid este neînvinsă în ultimele 17 meciuri europene jucate pe teren propriu. De asemenea, a câștigat două din cele trei meciuri jucate acasă în trecut împotriva parizienilor. Real Madrid și PSG e întâlnesc pentru a treia oară în faza eliminatorie a UEFA Champions League. În precedentele două cazuri, parizienii au avut de fiecare dată câștig de cauză.

Biletul Zilei 14.02.2018 FC Porto – Liverpool

Disputa dintre FC Porto și Liverpool se anunță una extrem de echilibrată. Pronosticul nostru este de „pauză sau final X”. Astfel s-au încheiat precedentele două dispute jucate la Porto între cele două echipe. Prima întâlnire s-a disputat în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2000-2001, sezon în care cormoranii aveau să câștige trofeul. A fost 0-0 în Portugalia, pentru ca Liverpool să se impună cu 2-0 în retur, prin golurile lui Danny Murphy și Michael Owen. Cele două echipe s-au întâlnit apoi în faza grupelor în UEFA Champions League, sezonul 2007-2008. A fost 1-1 la Porto, pentru ca Liverpool să se impună din nou în retur, cu scorul de 4-1. Liverpool este favorita caselor de pariuri, dar trebuie să luăm în seamă faptul că Porto a pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon. Este vorba despre meciul cu Beșiktaș, din faza grupelor, încheiat 1-3. În rest, lusitanii au obținut 17 victorii și două remize.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal