Biletul Zilei 20.01.2018. Tichetul zilei de sambata este format din trei meciuri, din trei campionate diferite ale Europei: Atletico Madrdid – Girona, Benfica – Chaves si Fenerbahce – Goztepe.

Biletul Zilei 20.01.2018

Biletul Zilei 20.01.2018 Atletico Madrid – Girona

Meciul vedete al biletului de sambata este confruntarea dintre Atletico Madrid si Girona. Principala urmaritoare a Barcelonei in campionat, echipa lui Diego Simeone trebuie sa faca uitat esecul cu Sevilla din Cupa Spaniei. Pana la acest meci, madrilenii aveau o serie de patru victorii consecutive, in care au marcat zece goluri si nu au primit niciunul. Adversarul de sambata, Girona, ocupa locul 10 in campionat, la trei puncte in urma locurilor de cupe europene. Echipa lui Pablo Machin vine dupa o victorie impresionanta cu Las Palmas, scor 6-0, meci in care kenianul Olunga a marcat de trei ori. Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data, meciul din turul campionatului, incheiat 2-2.

Biletul Zilei 20.01.2018 Benfica – Chaves

In Porugalia, Benfica continua cursa de urmarire a lui Sporting si a lui FC Porto. La trei puncte de lider, echipa lui Rui Vitoria joaca pe teren propriu cu Chaves, o echipa clasata pe locul 7 in clasamentul din Liga NOS. Invinsa o singura data in actualul campionat, Benfica vine dupa o serie de 12 meciuri fara infrangere, intre care noua victorii si trei remize. Chaves traverseaza si ea o forma foarte buna, fiind neinvinsa in sapte meciuri de campionat. De la inceputul anului, echipa a inregistrat doua victorii si o remiza, la fel ca adversara de sambata.

Biletul Zilei 20.01.2018 Fenerbahce – Goztepe

Pe locul 3 in campionat, la trei puncte in urma liderului Istanbul Basaksehir, Fenerbahce joaca in prima etapa din 2018 pe teren propriu cu Goztepe. De trei luni si jumatate, Fenerbahce nu a mai cunoscut gustul esecului. Are o serie de 15 meciuri fara infrangere in toate competitiile, intre care zece victorii si cinci remize. Goztepe a avut si ea un sezon foarte bun, aflandu-se pe locul 6 in clasament, la trei puncte in urma podiumului. Echipa antrenata de Tamer Tuna a incheiat anul cu un esec in fata lui Galatasaray, scor 1-3, dar pana la acest meci avea patru victorii consecutive.