Biletul zilei 21.10.2017 de sambata este format din doua meciuri, ambele au in centrul atentiei cele doua mari echipe ale orasului Manchester, City si United. 

Biletul zilei 21.10.2017

Manchester City demonstreaza o pofta de joc incredibila, indiferent de numele adversarului, ”cetateniI” pornesc cu gandul de a face spectacol. In etapa precedenta, trupa lui Guardiola a inregistrat scorul sezonului in Premier League, invingad cu 7-2 pe Stoke. La mijlocul saptamanii, City n-a reusit ”decat” un 2-1 cu cu Napoli, care, de altfel, este lidera la zi a Seriei A! Acum, de fapt, sambata, de la ora 17:00, City o intalneste, pe teren propriu pe Burnley. Daca starurile lui Guardiola nu o iau pe ”aratura” si daca Burnley nu reuseste sa faca meciul sezonului, City ar trebui sa castige fara probleme aceasta confruntare. Burnley este neinvinsa ”afara” in acest sezon, cu toate ca a vizitat Chelsea, Blackburn, Tottenham, Liverpool si Everton… Totusi, niciuna dintre echipele enumerate nu este Manchester City! Mizam pe o victorie in handicap a gazdelor!

VEZI alte bilete realizate de echipa noastra AICI!

Biletul zilei 21.10.2017

Biletul zilei 21.10.2017

De la aceiasi ora 17:00, Manhcester United evolueaza in deplasarea de la Huddersfield. Aparent, echipa lui Mourinho are un meci mult mai usor decat City. Huddersfield nu se apropie deloc de rezultatele bifate de Burnley. Mai exact, Huddersfield are o serie de sase meciuri consecutive in care n-a ”mirosit” victoria! In tot acest timp a pierdut de patru ori si a remizat in doua randuri. Manchester United are obiceiul de a castiga des atunci cand evolueaza pe teren strain, a facut-o de trei ori in precedentele sase meciuri, timp in care n-a pierdut deloc! Singurele veti proaste, pentru pariorii care vor miza ca ”diavolii” vor castiga acest meci in handicap, sunt strans legate de problemele de efectiv. Mourinho nu poate conta pe cinci jucatori de baza: Pogba, Ibrahimovic, Fellaini, Bailly si Carrick.