Biletul Zilei 23.12.2017. Sambata avem ”El CLasico” si nu puteam sa-l omitem de pe tichetul nostru de astazi. Pe langa meciul de pe ”Bernabeu”, iti mai recomandam inca unul, din Premier League: Burnley – Tottenham.

Biletul Zilei 23.12.2017

Biletul Zilei 23.12.2017 Real Madrid – Barcelona

Sambata dupa-amiaza, de la ora 14:00, una neobisnuita pentru un ”El Clasico”, Real Madrid primeste vizita Barcelonei, pe ”Bernabeu”. Cel mai important meci din acest sfarsit de 2017. Ambele echipe au evolutii excelente, in urma cu putin timp, Real Madrid a intrat in istorie, devenind prima echipa care a castigat de doua ori consecutiv Campionatul Mondial al Cluburilor. Barcelona este lidera in La Liga si a demonstrat ca se descurca foarte bine si fara Neymar. Vedem un meci cu goluri de ambele parti pe ”Bernabeu”, mai ales ca Real si Barca pun foarte mare accent pe faza ovensiva, lansand, de multe ori, de izbeliste apararea, asa cum o arata sase din ultimele sapte meciuri directe, cand s-a marcat la ambele porti minimum un gol. 

Biletul Zilei 23.12.2017 Burnley – Tottenham

Meciul are loc de la ora 19:30 si conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Premier League. In mod total neastepta, Burnley e peste ”Spurs” in campionat! Mai exact, pe locul sase, in timp ce formatia lui Pochettino este pe sapte, cu un punct mai putin. Burnely a pierdut doar patru meciuri in cele 18 etape, mai multe chiar si decat Tottenham. ”Spurs” au scazut ritmul fata de inceputul sezonului, cand avea victorii pe linie atat in Premier League, cat si in Champions League. Noi credem ca Spurs isi va reveni in acest sfarsit de an si va castiga meciul cu Burnely, mai ales ca echipele din fata si-au luat un ”avans” maricel, iar locurile care acced in Liga Campionilor se indeparteaza usor, usor. Bafta!