LIVE VIDEO CM handbal Romania – Paraguay. Campionatul Mondial de handbal feminin isi are debutul vineri seara, cu meciul de deschidere, intre Germania si Camerun. Romania va debuta in aceasta competitie sambata, 2 decembrie, de la ora 15:00, in meciul cu Paraguay. Vineri are loc doar meciul Germania – Camerun, urmand ca sambata sa fie programate nu mai putin de 11 meciuri. Cantitatea de partide pe metru patrat este suficienta pentru a-ti incropi un bilet. 

Bilet CM de handbal

LIVE VIDEO CM handbal Romania – Paraguay

LIVE VIDEO CM handbal Romania – Paraguay. Nationala nostra de handbal are a 11-a sansa la castigarea trofeului, principala favorita este Norvegia, urmata de Rusia. ”Tricolorele” n-au avut o cine stie ce cota nici la editia din 2015 a Cupei Mondiala, insa a reusit sa obtina medalia de bronz. De data aceasta avem mai multe jucatoare noi in lot, cum ar fi  Ana Maria Popa, Timea Tătar sau Cynthia Tomescu. Postul de pivot sufera cel mai mult. Acolo unde stateam excelent in ultimii ani, cu Ionela Galca sau cu Oana Manea. Prima din ele s-a retras de multa vreme de la nationala, in timp ce Oana Manea s-a retras in urma cu un an. In schimb o vom avea pe Cristina Neagu, care este nevoita sa traga intrega echipa dupa ea, in caz care vrem din nou medalii! Daca doriti sa pariati pe victoria Romaniei, va anuntam ca aceasta posibilitate nu exista, tinand cont de diferenta uriasa de valoare intre cele doua echipe, casele de pariuri nu ofera cote pentru ”1,X,2”. Urmareste AICI partidele Romaniei de la Cupa Mondiala din Germania.

LIVE VIDEO CM handbal Romania – Paraguay

LIVE VIDEO CM handbal Romania – Paraguay. De fiecare data cand are loc un turneu european, mondial sau olimpic, numele nationalei de handbal a Norvegiei apare in fruntea cotelor oferite de casele de pariuri online la castigarea trofeului. Nordicele au castigat precedenta editie a Cupei Mondiale, insa au fost foarte aproape sa fie eliminate chiar de Romania, in semifinale. La ultima faza a meciului, scorul era egal, iar romancele aveau posesia. Ale noastre au ratat, iar meciul a mers in prelungiri, iar de acolo, nordicele au ajuns in finala. Ungaria este apropiata de nivelul Romaniei, insa bookmakerii le ofera maghiarelor o sansa mai buna sa castige trofeul. Urmareste AICI partidele Romaniei de la Cupa Mondiala din Germania.

Cote Cupa Mondiala:
Norvegia 2,10
Rusia 8,00
Franta 8,00
Olanda 8,00
Danemarca 15,00
Brazilia 20,00
Ungaria 20,00
Romania 25,00
Suedia 25,00
Serbia 30,00
Coreea de Sud 35,00
Polonia 100
Cehia 350
Angola 350
Slovenia 500
Japonia 2000
China 5000
Tunisia 5000
Camerun 5000
Paraguay 5000
Argentina 5000

Programul României, în grupa A:

Romania – Paraguay (2 decembrie);
Slovenia – Romania (3 decembrie);
Romania – Spania (5 dcembrie),
Romania – Angola, (7 decembrie)
Franta – Romania (8 decembrie)