LIVE VIDEO Romania – Angola CM handbal Telekom Sport. Romania a reusit sa se califice in optimile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce a bifat trei victorii consecutive, din tot atatea posibile: 29-17 cu Paraguay, 31-28 cu Slovenia si 19-17 Spania. Totusi, lupta Romaniei nu s-a incheiat in aceasta grupa. Urmeaza meciul cu Angola, cel mai usor, apoi, vineri, cel cu Franta. ”Tricolorele” au nevoie de victorie contra africancelor si cel putin un rezultat de egalitate cu gruparea din ”Hexagon” pentru a fi pe prima pozitie a clasamentului. Asta inseamna un adversar facil in optimile de finala!

LIVE VIDEO Romania – Angola CM handbal Telekom Sport

LIVE VIDEO Romania – Angola CM handbal Telekom Sport

Angola este cea mai modesta echipa din aceasta grupa A, pierzand primele trei meciuri: 24-28 cu Spania, 26-19 cu Franta si 25-32 cu Slovenia. Romania le-a mai intalnit pe africance si la Olimpiada de la Rio. ”Tricolorele” au pierdut acel meci, scor 19-23, fiind una din cele mai grele infrangeri din ultimii ani! Acum nu mai este cazul, sportivele noastre au evolutii excelente, joaca foarte bine in ofensiva, iar apararea poate castiga de una singura meciuri, asa cum s-a intamplat si cu Spania! Este posibil ca Ambros Martin sa odihneasca cateva jucatoare. Neagu, probabil, nu va prinde multe minute! Din acest motiv, iti recomandam sa mizezi ca Angola nu va pierde la o diferenta mai mare de noua goluri. Cota pentru un astfel de pariu este 1,36.

LIVE VIDEO Romania – Angola CM handbal Telekom Sport

Cel mai tare meci al grupei A este cel dintre Spania si Franta. Confruntarea se disputa tot joi seara, incepand cu ora 21:30. Aici, Franta este favorita sa castige, insa meciul ar putea fi destul de echilibrat. Gruparea din Hexagon a incasat cele mai putine goluri din aceasta grupa, 56. De partea cealalta, Spania a incasat 58 de goluri, mai putine chiar si decat Romania. Avand in vedere ca ambele echipe pun mare miza pe faza defensiva, iti recomandam un pariu pe un meci cu cel mult 44 de goluri. Cota pentru un astfel de deznonamant este de 2,00.

 AICI vezi meciul LIVE VIDEO Romania – Angola