LIVE VIDEO Romania – Cehia CM handbal Telekom Sport. Nationala noastra evolueaza luni in cadrul optimilor de finala ale competitiei finale, disputata in Germania. Meciul cu Cehia are loc de la ora 18:30.

Stream-ul gratuit va fi disponibil la ora 18:30, o data cu inceperea meciului. Nu este necesar sa te inregistrezi ori sa ne oferi bani pentru a vedea transmisiunea in direct.

LIVE VIDEO Romania – Cehia CM handbal Telekom Sport

LIVE VIDEO Romania – Cehia CM handbal Telekom Sport. Romania s-a calificat de pe prima pozitie a grupei A in faza eliminatorie, obtinand patru victorii si o infrangere: 29-17 cu Paraguay, 31-28 cu Slovenia, 19-17 cu Spania, 27-24 cu Angola si 17-26 cu Franta. Infrangerea cu formatia din Hexagon a venit in urma relaxarii fetelor (nu mai puteau pierde primul loc) insa si din cauza faptului ca Ambros Martin a odihnit majoritatea jucatoarelor importante. Cristina Neagu a fost una din jucatoarele menajate. Ea trebuie sa prinda o zi buna luni, astfel, victoria contra Cehiei s-ar putea intampla foarte rapid, cu toate ca ne asteapta un meci cu emotii!

LIVE VIDEO Romania – Cehia CM handbal Telekom Sport. ”Tricolorele” au mai intalnit Cehia in trei randuri, iar de tot atatea ori au castigat. Ultimul meci direct a avut in urma cu un an, la Campionatul European, atunci cand Romania s-a impus cu scorul de 30-28. Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data la un Mondial, la cel din 2013, atunci cand Romania a castigat, scor 29-23. Cehia a terminat grupa B, cu trei infrangeri consecutive: 32-36 cu Suedia, 16-34 cu Norvegia si 29-30 cu Ungaria. A castigat doar doua meciuri: 29-25 cu Polonia si 28-22 cu Argentina. 

LIVE VIDEO Romania – Cehia CM handbal Telekom Sport. Romania este favorita certa sa castige aceasta partida la toate casele de pariuri, cota fiind una de 1,30 pentru un eventual succes al fetelor noastre. De partea cealalta, Cehia are cota 4,70 sa se impuna, in timp ce rezultatul de egalitate este rasplatit cu un multiplicator de 11,00. Meciul ar putea semana cu cel pe care Romania l-a disputat contra Sloveniei, cehoaicele avand un joc asemanator, modeste in aparare, dar periculoase in atac. Daca apararea noastra va merge bine, iar Cristina Neagu va fi la inaltime am putea castiga fara emotii acest meci.

AICI POTI VEDEA ROMANIA – CEHIA LIVE