Pontul Zilei 06.02.2018 | Ti-am ales un meci din Belgia, unul decisiv!

Pontul Zilei 06.02.2018. Cupa Belgiei a ajuns in faza semifinalelor. Intr-unul din meciuri se intalnesc Genk si Kortrijk, iar in celalat se dueleaza Standard Liege si Club Brugge. Dupa prima mansa, lucrurile sunt doar pe jumatate clare. Echipa lui Razvan Marin are sanse uriase sa ajunga in ultimul act, intrucat s-a impus cu 4-1 in prima mansa. Celalalt meci, cel despre care vom discuta aici, e ceva mai complicat.

Pontul Zilei 06.02.2018 Genk – Kortrijk

In prima mansa, Kortrijk a reusit sa castige cu scorul de 3-2. Acum meciul se joaca pe terenul lui Genk, insa asta nu inseamna neaparat un avantaj pentru formatia gazda. De ce spunem asta? Pentru ca Genk are evolutii sub orice critica acasa, pierzand trei din ultimele patru meciuri disputate acolo. In tot acest timp, maximum a fost remiza cu St. Truident, scor 1-1. Ultima victorie a lui Genk pe teren propriu, dateaza din 25 octombrie, atunci cand Club Brugge, lidera campionatului a pierdut acolo, scor 0-2. Mai mult de atat, Kortrijk a reusit sa castige ultima confruntare directa disputata pe terenul lui Genk. Ce-i drept, dupa o serie de sapte victorii consecutive ale echipei gazda!

Pontul Zilei 06.02.2018 Genk – Kortrijk

Kortrijk este una din echipele care au evolutii bune in ultima perioada. Mai exact, gruparea antrenata de Glen De Boeck a bifat trei victorii in ultimele patru meciuri: 2-0 cu St. Truident, 3-2 cu Genk, in mansa tur a Cupei si 3-0 cu Mouscron. In tot acest timp a inregistrat si un rezultat de egalitate: 0-0 cu Eupen. Pe teren strain, Kortrijk ori pierde, ori castiga. In ultimele cinci meciuri disputate in deplasare a castigat de trei ori si a pierdut in doua randuri. Pariul cel mai potrivit pentru aceasta partida este ”GG”. Casele de pariuri ne rasplatesc cu o cota de 1,71 pentru un astfel de pariu. Bafta!

Pontul Zilei 06.02.2018

Genk – Kortrijk GG @ 1,71

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.