Pontul Zilei 12.02.2018. Vine din Turcia, de la meciul dintre Galatasaray și Antalyaspor. Cele două echipe luptă pentru lucruri total diferite, Galatasaray vrea să câștige titlul de campioană, în timp ce echipa din capitala Turciei luptă pentru a nu retrograda.

Pontul Zilei 12.02.2018. Galatasaray – Antalyaspor

Galatasaray este pe locul 2, cu 41 de puncte, are în lot al doilea golgheter al campionatului, pe Gomis (15 goluri și 4 pase decisive) și o formă de invidiat în meciurile de pe teren propriu: 16 jocuri consecutive fără înfrângere dintre care 8 victorii la rând. Media de goluri marcate în cele 10 jocuri de acasă este de 2,8 pe meci. Antalyaspor este exact opusul când vine vorba de partidele disputate în deplasar. În acest sezon nu are vreo victorie acumulând 3 puncte din rezultate ce s-au terminat la egalitate.

Pontul Zilei 12.02.2018. Galatasaray – Antalyaspor

Sigur, și de aceea se află pe locul 15 în clasament, la 3 puncte de retrogradare. Media golurilor încasate în cele 9 jocuri disputate în  deplasare, este de 2,33 pe meci. Interesant este că în ultimele 6 jocuri directe, au înscris ambele echipe de fiecare dată cu o medie de 4,5 goluri pe meci. Și când vine vorba de jocurile directe, dar cu Galatasaray gazdă, lucrurile sunt echilibrate. În ultimele 10 partide, Antalyaspor are o medie de 1,2 goluri pe meci.

Pontul Zilei 12.02.2018. Galatasaray – Antalyaspor

În lotul lui Fatih Terim sunt jucători cu “pedigree”, care au calitatea necesară să facă diferența precum Nagatomo, Gomis, Fernando Muslera, Belhanda sau Sofiane Feghouli. În ultimele 10 jocuri disputate acasă de Galatasaray, echipa lui Fatih Terim are o medie de 4,1 goluri marcate pe meci. De aceea noi credem că o victorie la handicap de un gol este plauzibilă, mai ales că gazele au șansa de a trece pe primul loc în clasament. Pontul pentru acest meci este,  victorie Galatasaray la handicap de un gol la o cotă de 1,75.

Galata – Antalya 1 (-1) @ 1.75

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal