Pontul Zilei 13.02.2018. Steaua Roșie și ȚSKA Moscova dau starul sezonului de primăvară în UEFA Europa League, de la ora 19.00. Cele două se înfruntă în 16-imile de finală ale UEFA Europa League, cu returul programat miercurea viitoare.

Pontul Zilei 13.02.2018 Steaua Roșie – ȚSKA Moscova

Steaua Roșie Belgrad reprezintă o prezență surpriză în primăvara europeană. Sârbii au reușit să depășească o grupă cu Arsenal, Koln și BATE Borisov – au terminat pe locul secund, cu nouă puncte acumulate. Asta deși au marcat doar trei goluri în șase meciuri. Partida prezintă o dificulatate în plus pentru echipa lui Vladan Milojevic prin faptul că este primul meci oficial din noul an. În ultimele două luni, liderul din Serbia a jucat doar meciuri amicale. Altfel, în partidele oficiale, Steaua Roșie este neînvinsă de la mijlocul lunii octombrie, de la eșecul cu 0-1 în fața lui Arsenal. Au urmat 10 victorii și 4 remize. Fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni este la prima prezență în primăvara europeană după 1992.

Pontul Zilei 13.02.2018 Steaua Roșie – ȚSKA Moscova

ȚSKA Moscova este și ea la primul meci oficial din 2018. Echipa a disputat cinci meciuri amicale peste perioada de iarnă, în care a înregistrat patru remize și o victorie. Noul an trebuie să vină și cu o schimbare pentru echipa lui Viktor Goncharenko. Vicecampioana din sezonul trecut este doar pe locul 5 în campionat, la două puncte de locurile de Liga Campionilor. În primăvara Europa League, echipa a ajuns de pe locul 3 din UEFA Champions League. Rușii au strâns 9 puncte într-o grupă cu Manchester United, Basel și Benfica. Formația a înregistrat trei victorii și trei înfrângeri, în care a marcat opt goluri și a primit zece.

Pontul Zilei 13.02.2018 Steaua Roșie – ȚSKA Moscova

Deplasarea de la Belgrad promite să fie una extrem de dificilă pentru ruși. Steaua Roșie nu a primit niciodată mai mult de un gol pe teren propriu, în ultimele șase meciuri europene. În faza grupelor, ex-iugoslavii au făcut din apărare o artă. Deși au marcat doar trei goluri, cele mai puține dintre cele 24 de echipe calificate, sârbii au strâns nouă puncte. Totul datorită unei apărări de fier, care a încasat doar două goluri în șase meciuri. ȚSKA Moscova se află pentru a doua oară în vizită la Belgrad. Prima a fost cu noroc – au trecut de Partizan în dublă manșă, cu 3-1 la general, în 16-imile Cupei UEFA, sezonul 2004-2005.

Pontul Zilei 13.02.2018

Steaua Roșie – ȚSKA Moscova X2 @ 1,40

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal