Pontul Zilei 17.01.2018. Miercuri au loc ultimele meciuri din cadrul etapei cu numarul 21 din Ligue 1. Un singur meci ne-a atras atentia in mod deosebit: PSG – Dijon, programat la ora 22:00. Din acest motiv i-am alocat un spatiul mare in analiza noastra de astazi.

Pontul Zilei 17.01.2018 PSG – Dijon

PSG este o forta bruta in acest sezon, campionatul din Franta fiind deja acontat in proportii foarte mari cu patru luni inainte de sfarsitul sezonului. Singura problema majora cu care se confrunta echipa lui Unai Emery este Liga Campionilor, acolo unde are adversare pe masura sa. In Franta, nimeni nu poate s-o detroneze, nici macar campioana de anul trecut, AS Monaco! Meciul cu Dijon este o simpla formalitate pentru PSG, intrucat, chiar daca nu conteaza foarte mult, Dijon este una din cele mai slabe echipe din campionat, avand o serie de cinci infrangeri consecutive pe teren strain. De partea cealalta, parizienii au sapte victorii consecutive, toate reusite in handicap, in afara de ultimul, cel cu Nantes, castigat doar cu 1-0.

Pontul Zilei 17.01.2018 

De aceasta data ne asteptam la o victorie la minimum trei goluri a lui PSG. Nantes are una din cele mai bune aparari din Europa la ora actuala, iar din acest motiv, parizienii n-au putut marca decat un gol. In general, PSG are o medie foarte ridicata de goluri marcate pe teren propriu, punctand de 15 ori doar in ultimele patru confruntari de pe ”Parc de Princes”. Inca un atuu pentru pariuri nostru este faptul ca PSG a castigat la scor de neprezentare precedenta directa disputata impotriva lui Dijon pe teren propriu, 3-0. Si de data aceasta ne asteptam la o asemenea diferenta, poate chiar mai mare, intrucat trupa lui Neymar si Cavani vrea sa rezolve cat mai repede campionatul din Franta pentru a se putea concentra exclusiv pe Liga Campionilor. Bafta!

Pontul Zilei 17.01.2018

PSG – Dijon  H1 (-2) @ 1,65