Pontul Zilei 22.01.2018. Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Australian Open dupa un meci maraton cu Lauren Davis, scor 4-6, 6-4, 15-13. In urmatoarea faza a competitiei, Simona o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, în vârstă de 20 de ani. Meciul are loc luni dimineata, dupa ora 08:00. Inaintea meciului Simonei se vor juca o partida de dublu-feminin, una de simplu-masculin si una de simplu feminin, asa ca ora de start este destul de neclara. 

Pontul Zilei 22.01.2018 Simona Halep – Naomi Osaka

De departe, cel mai bun pariu pe care il poti juca la aceasta confruntare pentru accederea in sferturile de finala ale Australian Open este ca meciul va fi decis in trei seturi! Simona Halep este accidentata la glezna si evolueaza cu dureri mari fiecare meci de la Melbourne. Mai mult de atat, meciul cu Lauren Davis a stors-o de energie, ceea ce inseamna ca nu va mai fi la fel de proaspata, iar jocul ei de picioare va fi afectat. In aceste conditii, Naomi Osaka ar putea sa-i ia un set Simonei. Este aproape imposibil ca Naomi Osaka sa se impuna in doua seturi in fata sportivei noastre! Noi vedem o victorie a Simonei in trei seturi!

Pontul Zilei 22.01.2018 Simona Halep – Naomi Osaka

Ti-am ales acest pariu intrucat Osaka i-a luat un set Simonei in fiecare din cele doua partide directe disputate de-a lungul timpului. Ce-i drept, Halep a castigat ambele partide, ultima din ele disputate la Miami, tot pe suprafata dura. Daca va trece de aceasta confruntare cu Naomi Osaka, Simona Halep va intalni, in sferturi, invingatoarea dintre Strycova si Pliskova. In momentul de fata, Simona Halep are o serie de zece victorii consecutive, castigand tot ce se putea castiga de la sfarsitul Turneul Campionelor si pana in prezent. 

Pontul Zilei 22.01.2018

Simona Halep – Naomi Osaka  3 seturi @ 2,40