Pontul Zilei 10.02.2018. Napoli – Lazio este programat sambata seara, de la ora 21:45 si aduce fata in fata doi romani: Vlad Chiriches si Stefan Radu. Este derby-ul etapei cu numarul 24 din Serie A.

Pontul Zilei 10.02.2018 Napoli – Lazio

Napoli este lidera la zi a campionatului din Italia, avand 60 de puncte dupa 23 de etape. Napoletanii au cu 14 puncte mai mult ca Lazio, in ciuda faptului ca romanii sunt in imediata vecinatate, pe locul trei! Gruparea lui Vlad Chiriches a disputat patru meciuri in 2018, in Serie A si le-a castigat pe toate: 2-0 cu Verona, 1-0 cu Atalanta, 3-1 cu Bologna si 2-0 cu Benevento. Meciul cu Lazio este primul test dur pe care il vor da elevii lui Maurizio Sarri in noul an. Napoli trebuie sa-si dozeze energia intrucat peste cateva zile va evolua in Liga Europa, acolo unde a dat peste un adversar extrem de dificil: RB Leipzig Si Lazio trebuie sa-si dozeze efortul, intrucat joi are meci la Bucuresti, impotriva FCSB, in „16-imile” Ligii Europa.

Pontul Zilei 10.02.2018 Napoli – Lazio

Cu asemenea meciuri importante la o diferenta de cateva zile, cele doua echipe nu vor juca dezinvolt, iar jucatorii vor incerca sa pastreze ”gloante” si pentru meciurile europene. In aceste conditii, ne asteapta un meci echilibrat intre cele doua formatii. Avem doua variante. Sa pariem pe ”Sub 2,5” goluri, ori sa ne asteptam la un rezultat de egalitate la pauza, ori la final. Am ales a doua varianta. De-a lungul ultimelor cinci meciuri directe, golurile au venit in special dupa pauza, meciul fiind destul de echilibrat in primele 45 de minute. Spre exemplu, ultimul meci direct a produs cinci goluri, iar patru din ele au fost inscrise in a doua parte a jocului. Ghoulam si Milik lipsesc de la gazde, in timp ce romanii nu-i au la dispozitie pe Di Gennaro, Marchetti si Mauricio.

Pontul Zilei 10.02.2018

Napoli – Lazio PSFX @ 1,65

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal