Ponturi baschet 01.02.2018. Euroliga ne propune joi seara trei partide interesante, din care putem scoate profit. Citește în continuare pentru a vedea ce pronosticuri îți propune. 

Ponturi baschet 01.02.2018: ȚSKA Moscova – Real Madrid

Primul meci pe care l-am ales este cel dintre ȚSKA Moscova și Real Madrid. Este unul dintre meciurile clasice ale baschetului european modern. Cele două echipe se întâlnesc pentru a 20-a oară, bilanțul fiind de 14 victorii pentru ȚSKA și doar șase succese pentru Real.  Cu toate acestea, cea care a câstigat in ultimul meci direct a fost Real Madrid, 82-69 cu Anthony Randolph in zi de grație, acesta marcând 16 puncte.

Randolph tocmai s-a alăturat echipei după o accidentare. Ambele formatii sunt pe primele două locuri când vine vorba, de punctele marcate într-un meci: ȚSKA are o medie de 89,0 puncte, Real Madrid are o medie de 84,7 puncte. De remarcat o să fie și întâlnirea dintre Sergio Rodriguez (14,7 puncte pe meci) și fosta sa echipă, acesta marcând în meciul tur 8 puncte pentru ȚSKA. Mizăm pe un pariu de peste 164,5 puncte, la o cotă de 1,62

Ponturi baschet 01.02.2018: Barcelona – Oimpia Milano

Un meci al suferinței este cel dintre Barcelona si Olimpia Milano. Este cu siguranță una dintre ultimele șanse pentru ambele echipe de a ajunge în playoff-ul Euroligii. Linia de clasament a acestui sezon pentru Barcelona este de 7 victorii si 13 infrângeri, iar cea a lui Milano este de 6 victorii si 14 infrângeri. Cele doua formații s-au întâlnit de 9 ori până în prezent, echipa catalană conducând cu 5-4. În ultimul meci direct s-a impus Olimpia Milano cu 78-74, beneficiind și de aportul lui Jordan Theodore cu 19 puncte și 7 assist-uri.

Cel mai bun jucător al gazdelor în acest sezon, este Kevin Seraphin cu o medie de 12.1 puncte pe meci, insă o să lipsească din cauza unei accidentări. Barcelona se va baza pe aportul lui Thomas Heurtel 11,2 puncte pe meci și al lui Rakim Sanders 9,2 puncte pe meci. Milano are două guri de foc, în persoana lui Andrew Goudelock cu 13,1 puncte per meci și a lui Vladimir Micov, 10,7 puncte per meci. Olimpia Milano este a treia echipă, în ofensivă a Euroligii, cu o medie de 81,8 puncte per meci, dar are și cea mai slabă apărare cu o medie de 86,6 puncte primite per meci. Cu o cotă de 1,8 vom merge pe mâna celor de la Milano că vor înscrie peste 77,5 puncte în meci.

Ponturi baschet 01.02.2018: Olympiakos – Fenerbahce

În cel de-al doilea meci-vedetă al serii se întâlnesc Olympiacos Pireu și Fenerbahce Istanbul, acesta fiind și finala din sezonul trecut. Fenerbahce are o linie de clasament cu 14 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Olympiacos are 13 victorii si 7 înfrângeri. În meciul tur Olympiacos s-a impus, după prelungiri, cu 90-83. Elenii se vor putea baza, pe aportul celor 3 jucatori cheie, ai echipei: Georgios Printezis – 11,4 puncte per meci, Vassilis Spanoulis – 11,0 puncte per meci și Jamel McLean  – 8,7  puncte per meci, De partea cealaltă, Fenerbahce mizează pe aportul lui Jan Vesely – 13,5 puncte pe meci (MVP în etapa trecută), și al lui Brad Wanamaker -13,3 puncte pe meci.

De la turci o să lipsească James Nunnally, din cauza unei accidentări. Conform statisticilor o să avem o partidă ultra defensivă, Olympiacos primind 74,2 puncte pe meci, in timp ce Fenerbahce are o medie de 74,0 puncte primite. Având în vedere faptul că Olympiacos vine după două înfrângeri consecutive, iar Fenerbahce după 5 victorii consecutive, o să mizăm pe dorința grecilor de a se redresa în fața propriilor fani, dar și pe valoarea echipei din Turcia, incercând să-și ia revanșa după meciul tur. La o cotă de 2,05, mizăm pe un pont de peste 149,5 puncte în meci.